Κουβέντα να γίνεται…

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερο μπλέχτηκε παρά ξετυλίχθηκε το κουβάρι των προτάσεων για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Μετά την 70λεπτη συνάντησή του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είπε ορισμένα πράγματα, αλλά δεν ήταν καθόλου διαφωτιστικός ως προς την πρόταση της Πολιτείας. Από τα συμφραζόμενα, άφησε να εννοηθεί πως ο ίδιος επιθυμεί πλήρη στέγαση όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού στο Γουδί, όμως, δήλωσε αναρμόδιος στο ερώτημα αν θα γίνει διαχωρισμός, με την κατασκευή κλειστού Παλέ στη Λεωφόρο. O ίδιος διατηρεί την αισιοδοξία του και πιστεύει πως είτε τώρα είτε αργότερα το θέμα θα λυθεί ευνοϊκά για τον Παναθηναϊκό. O κ. Βενιζέλος ακολούθησε την τακτική της σιωπής, ίσως επειδή η χθεσινή ημέρα είχε κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις και δεν είχε χρόνο, ίσως επειδή περιμένει να τοποθετηθεί αφού πρώτα μιλήσει με τους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο.

«Συζητήσαμε με τον κ. Βενιζέλο για το θέμα του γηπέδου και για άλλα θέματα που αφορούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαστε σε καλό δρόμο και θα δούμε στην πορεία πώς θα προχωρήσει το θέμα, καθώς δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Σύντομα ο υπουργός θα συναντηθεί με τον κ. Γιαννακόπουλο γιατί οι υπεύθυνοι του Ερασιτέχνη είναι οι αρμόδιοι για το γήπεδο. Είμαι ευχαριστημένος από τη συνάντηση, διότι από τέτοιες συναντήσεις κερδίζεις πράγματα και ο Παναθηναϊκός μέχρι τώρα στο θέμα του γηπέδου είναι στο… τίποτα. O Παναθηναϊκός έπρεπε να είχε το δικό του γήπεδο, το δικαιούται εδώ και χρόνια. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να δοθεί λύση. Το γήπεδο δεν έχει σχέση με τις πολιτικές εξελίξεις», δήλωσε ο κ. Βαρδινογιάννης. Από την πλευρά του, ο Παύλος Γιαννακόπουλος με χθεσινοβραδινή δήλωσή του τόνισε πως είναι έτοιμος να συζητήσει κάθε λύση και δεν φάνηκε αδιάλλακτος ως προς το αρχικό αίτημα, που ήταν το γήπεδο να γίνει στη Λεωφόρο.

Μετά τη συνάντηση με τον κ. Βενιζέλο, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης συναντήθηκε και με τον πρόεδρο του Πανηλειακού, Σάκη Σταυρόπουλο, με θέμα συζήτησης την απόκτηση των Βύντρα και Ταραλίδη. O πρώτος είναι βασικός στόχος του Παναθηναϊκού και η συζήτηση στράφηκε περισσότερο γύρω από την περίπτωσή του, αλλά δεν έφερε αποτέλεσμα. Εχοντας ως ατού στα χέρια του τις προτάσεις από τον Ολυμπιακό και την AEK, ο κ. Σταυρόπουλος ζήτησε αρκετά παραπάνω απ’ όσα είχε συζητήσει προ ημερών με τον Σπύρο Λιβαθηνό, ενώ πέραν των χρημάτων ζήτησε δανεικούς και τους Κοτσόλη, Γήττα. Για τον διεθνή τερματοφύλακα η απάντηση ήταν αρνητική, ενώ για τον Γιαννιώτη μέσο το θέμα παραμένει προς συζήτηση. H υπόθεση δεν έχει κλείσει και υπάρχει αισιοδοξία ότι μέχρι αύριο θα υπάρξουν νεότερα.

– Στη διάθεση του Σουμ θα είναι ο Παπαδόπουλος για τον αγώνα με την Ξάνθη. O Επαλέ φεύγει αύριο για το Καμερούν, προκειμένου να πάρει μέρος στο «Κόπα Αφρικα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή