Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Ηρακλή

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Ηρακλή

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και επισήμως, ο Στεφανής εντάχθηκε στο δυναμικό του Ηρακλή, ενώ την ίδια ώρα η διοίκηση βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση τόσο του Μάγκνους Σελάντερ όσο και του Κένεντι Μπακιρτσίογλου. O Σελάντερ έμεινε χθες ελεύθερος από τον Αρη, καθώς έγινε δεκτή η προσφυγή του, ενώ ο Μπακιρτσίογλου υποστήριξε πως είναι πολύ σοβαρή η πρόταση του «γηραιού», την εξετάζει και δεν αποκλείεται έως αύριο να βρεθεί στην Ελλάδα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. O Σουηδός νεαρός μέσος, o οποίος έχει τουρκική καταγωγή αλλά είναι χριστιανός ορθόδοξος, τόνισε: «Αν όλα πάνε καλά και συμφωνήσουμε, τότε δεν αποκλείεται να έρθω και να εξετάσουμε από κοντά τις τελικές λεπτομέρειες ώστε να υπογράψω στον Ηρακλή». Παράλληλα, υπάρχει ενδιαφέρον για τους δύο Κύπριους ποδοσφαιριστές Πανίκο Σπύρου και Λιάσσο Λουκά, οι οποίοι θα αποκτηθούν μόνον αν μείνουν ελεύθεροι, αφού έχουν καταθέσει προσφυγές.

Την ίδια ώρα, ο Αρης φαντάζει με καράβι που ναυαγεί. Μετά τους Κατσιαρό και Παπαδόπουλο που κατέθεσαν προσφυγές και τον Καζαντζή που επέστρεψε στην Προοδευτική, ο Σελάντερ αποτελεί παρελθόν. Χθες, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και δεν προπονήθηκε. Μάλιστα, αρνήθηκε να πάρει τα χρήματα που του δόθηκαν ετεροχρονισμένα. Στον ΠΑΟΚ βάζουν στο περιθώριο τον αγώνα κυπέλλου με την Καστοριά, απ’ την οποία ηττήθηκαν με 1-0, και συγκεντρώνονται αποκλειστικά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή