«Ανάσταση» Λίβερπουλ… στάση Τσέλσι

«Ανάσταση» Λίβερπουλ… στάση Τσέλσι

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H καρέκλα του προπονητή της Τσέλσι εκπέμπει, αυτή την εποχή, ισχυρό ηλεκτρισμό. H ήττα από τη Λίβερπουλ μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει και το μέλλον του Κλαούντιο Ρανιέρι να φαίνεται δυσοίωνο. O βαθύπλουτος ιδιοκτήτης των «μπλε», Ρομάν Αμπράμοβιτς, συναντήθηκε με τον Ιταλό προπονητή, ο οποίος όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους δεν ανησυχεί.

«Ηταν το καθιερωμένο ραντεβού μας ύστερα από κάθε ματς. Χάσαμε αλλά δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Παρ’ ότι έχουμε κάποια άσχημα αποτελέσματα, δεν ανησυχώ. Στόχος μας είναι να χτίσουμε μια μεγάλη ομάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά, στο λιμάνι του Λίβερπουλ, πνέει άνεμος αισιοδοξίας. Τη μεγαλύτερη ανακούφιση πήρε ο Ζεράρ Ουγιέ, ο οποίος πριν από το ματς με την Τσέλσι ήταν προς απόλυση. «Χαρίζω αυτή τη νίκη στους οπαδούς μας και στους ιθύνοντες της ομάδας. Μέσα στη σεζόν έχουμε άσχημα αποτελέσματα, αλλά καταφέρνουμε να είμαστε ενωμένοι», ανέφερε ο Γάλλος τεχνικός.

– Το «Καμπ Νου» αναμένεται να είναι το νέο σπίτι του Εντγκαρ Ντάβιτς. O διεθνής Ολλανδός μέσος της Γιουβέντους δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μαρτσέλο Λίπι και θέλει να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα και ν’ αγωνισθεί στην ομάδα του συμπατριώτη του Φρανκ Ράικαρντ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Mundo Deportivo, ο Ντάβιτς θέλει να γίνει η μεταγραφή και ήδη η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» κινείται για να βρει τη χρυσή τομή με την αντίστοιχη της «κυρίας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή