«Χάλασε» Τσίγκα, «ναι» ο Ταραλίδης

«Χάλασε» Τσίγκα, «ναι» ο Ταραλίδης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενώ ο Ολυμπιακός ετοιμαζόταν να ντύσει στα ερυθρόλευκα δύο ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού, τον αμυντικό μέσο Γιάννη Ταραλίδη και τον Θανάση Τσίγκα, αργά χθες βράδυ διέρρευσε πως θ’ αποκτηθεί μόνο ο πρώτος καθώς η πειραϊκή ΠΑΕ απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον δεύτερο. Μια εξέλιξη που ενδεχομένως να κρύβει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση κάποιου άλλου επιθετικού. Να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του Πανηλειακού, Σάκης Σταυρόπουλος, είχε επικοινωνήσει χθες τηλεφωνικά με τον Γιώργο Λούβαρη και του ανακοίνωσε πως αποδεχόταν την αρχική πρόταση του Ολυμπιακού για την παραχώρηση και των δύο παικτών. Ολα όμως άλλαξαν δραματικά χθες βράδυ.

Η μεταγραφή Ταραλίδη αναμένεται να «κλείσει» και εντός της ημέρας. H εξέλιξη χαροποίησε τον Ολεγκ Προτάσοφ. Ωστόσο, δεν απέβαλε τον εκνευρισμό του λόγω της απαράδεκτης αγωνιστικής συμπεριφοράς των παικτών του, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα κυπέλλου με την Ξάνθη. Πάντως, στη χθεσινή προπόνηση απέφυγε να τους μιλήσει. Οσοι αγωνίστηκαν την Τετάρτη, ακολούθησαν χθες πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν διπλό με την ομάδα των ερασιτεχνών, την οποία νίκησαν 3-0 με τρία γκολ του Τάτση, που έπαιξε στην επίθεση με τον Δεμιρτζόγλι.

Στο κυριακάτικο ντέρμπι της Ριζούπολης με τον ΠΑΟΚ, στην εντεκάδα θα επιστρέψουν οι Τζόρτζεβιτς, Πάντος, αφού ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ενώ εκτός θα μείνει ο Μαυρογενίδης. Την ίδια ώρα υπάρχει ικανοποίηση για τον Γεωργάτο και η τεχνική ηγεσία αναζητεί τρόπο να παίξει στην εντεκάδα μαζί με τον Τζόρτζεβιτς, αλλά και τον Βενετίδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή