Φθηνά, καλά και… δανεικά

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και ο Πέτρος Στάθης είχε αποκλείσει την περίπτωση να αποκτηθεί ξένος ποδοσφαιριστής λόγω οικονομικής στενότητας, έρχεται σήμερα στην Αθήνα ένας νεαρός παίκτης από τα Σκόπια για να δοκιμασθεί και να υπογράψει συμβόλαιο. Πρόκειται για τον Γκόραν Πόποφ, διεθνή με την ανδρών και την Ελπίδων των Σκοπίων.

Είναι 20 ετών, αμυντικός μέσος και αρκετά ψηλός ποδοσφαιριστής, με ύψος 1,87 μ. και αγωνίζεται στην Μπελάσιτσα, 9η στο πρωτάθλημα. Πρόκειται για ταλαντούχο παίκτη, ο οποίος είναι στην κατάλληλη στιγμή της καριέρας του να κάνει το άλμα για μια μεγάλη ομάδα, σύμφωνα με τον κ. Χατζιέφσκι, νυν προπονητή της Καστοριάς και πρώην ομοσπονδιακό των Σκοπίων. Δεν πρόκειται για ακριβή και ολοκληρωμένη μεταγραφή. Θα δοθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι και αν μέχρι τότε ικανοποιήσει, θα αποκτηθεί με μεταγραφή.

Πέρα από τον Πόποφ, η AEK κάνει ενέργειες για να αποκτήσει δύο Ελληνες νεαρούς παίκτες, που δεν αγωνίζονται σε ομάδες A΄ Εθνικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι διεθνείς με τις μικρές εθνικές ομάδες.

– Και δέκατο χορηγό βρήκε η AEK. Πρόκειται για τη μεταφορική εταιρεία Σουλτάνογλου A.E., η οποία, πέρα από περίπου 100 χιλ. ευρώ ετησίως, θα συνεισφέρει και υλικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή