Ρεάλ, Μάντσεστερ κόβουν το νήμα

Ρεάλ, Μάντσεστερ κόβουν το νήμα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον (άτυπο) τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα θα επιδιώξει να κατακτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης. H «βασίλισσα», χωρίς τον τραυματία Ντέιβιντ Μπέκαμ στη σύνθεσή της, αντιμετωπίζει σήμερα στο «Ανοέτα» την αρνητική έκπληξη του πρωταθλήματος, Ρεάλ Σοσιεδάδ και με νίκη κόβει πρώτη το νήμα.

Η Βαλένθια, η οποία ακολουθεί κατά πόδας τους Μαδριλένους, κοντράρεται, σήμερα, εκτός έδρας με την Αλμπαθέτε, ενώ η τρίτη της κατάταξης Ντεπορτίβο Λα Κορούνια υποδέχεται, αύριο, τη Σανταντέρ. Ενδιαφέρον ματς θα διεξαχθεί αύριο στη Μαδρίτη, όπου η Ατλέτικο αντιμετωπίζει την Μπιλμπάο.

Τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα θέλει να βάλει η Μπαρτσελόνα, που φιλοξενεί αύριο τη Σαραγόσα, ενώ σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να είναι η Οσασούνα που υποδέχεται αύριο τη Σεβίλλη.

– Στην κορυφή θέλει να παραμείνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία με τον αέρα των τριών βαθμών που απέκτησε από την Αρσεναλ, φιλοξενεί αύριο τη Νιούκαστλ. Την ίδια μέρα η Τσέλσι δοκιμάζεται στο «Γουόκερς» με τη Λέστερ.

Σήμερα, η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, Αρσεναλ, υποδέχεται τη Μίντλεσμπρο και η Λίβερπουλ, με νωπές τις δάφνες από τη νίκη επί της Τσέλσι, την Τετάρτη, υποδέχεται την Αστον Βίλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή