AEK: ταλέντα σε τιμή ευκαιρίας

AEK: ταλέντα σε τιμή ευκαιρίας

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον ανιχνευτή ταλέντων έχει βάλει σε λειτουργία ο Μπάγεβιτς και αναζητεί ακατέργαστα διαμάντια σε τιμή ευκαιρίας, για να προχωρήσει σε σταδιακή ανανέωση της ομάδας. Μετά τον 20χρονο Σκοπιανό Πόποφ, ο οποίος πέρασε χθες από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης για τέσσερα χρόνια, η AEK είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με άλλους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη B΄ Εθνική. O ένας είναι ο Λάμπρος Χώνος, αριστερό μπακ χαφ της Καλαμάτας και ο άλλος ο Βραζιλιάνος Ντάβιντσον, δεξί μπακ χαφ της Καλαμαριάς. Πέρα απ’ αυτούς, είναι πιθανό να κλείσει και τον 22χρονο Ελληνοαμερικανό, Πέτρο Φιλιππάκο, ο οποίος δοκιμάζεται από τον Μπάγεβιτς σχεδόν δύο εβδομάδες και αφήνει καλές εντυπώσεις. H διοίκηση περίμενε χθες το βράδυ την οριστική απάντηση των Τσιάρτα, Λάκη για το αν θα παραμείνουν στην ομάδα.

Ο πρώτος θα είναι σίγουρα στα πλάνα του Μπάγεβιτς για το αυριανό παιχνίδι με το Αιγάλεω, ενώ ο δεύτερος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις, όπως και ο Μπορμπόκης. Το πιθανότερο πάντως είναι να παίξουν και οι δύο. Σίγουρα απόντες θα είναι οι Καψής, Ρούσεφ και Μαλαδένης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή