Νέα πρόσωπα στο παρκέ της A1

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα πέντε νέα πρόσωπα του πρωταθλήματος θα κάνουν τα «αποκαλυπτήριά» τους στα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής. Στο αυριανό ντέρμπι των «Δικεφάλων» στο κλειστό των Ανω Λιοσίων, θα κάνει το ντεμπούτο του ο Κροάτης Αλίχοτζιτς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ στην έδρα του Ολυμπιακού, στην αναμέτρηση με τον Αρη, ο Ντράγκαν Σάκοτα θα χρησιμοποιήσει τον Σλοβένο Μπένο Ούντριχ.

Ο Νέναντ Μάρκοβιτς θα αρχίσει την τρίτη θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα στον Πανιώνιο, ο οποίος υποδέχεται τον Ηλυσιακό, ενώ στο κλειστό του Λουτρακίου, ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, με τον Μουγιεζίνοβιτς να κάνει το ελληνικό ντεμπούτο του.

Το πρόγραμμα: Σήμερα: Μαρούσι – Μακεδονικός (19.00), Ηρακλής – Απόλλων (17.00), Ηράκλειο – Περιστέρι (17.00), Πανιώνιος – Ηλυσιακός (19.00). Αύριο: Ιωνικός N. Φ. – Παναθηναϊκός (19.00), Ολυμπιακός – Αρης (17.00), AEK – ΠΑΟΚ (17.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή