Ελληνική αντεπίθεση στην Ευρωλίγκα

Ελληνική αντεπίθεση στην Ευρωλίγκα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντίθετα στο… «ρεύμα» των δυσοίωνων προβλέψεων για τη μοίρα των τριών ελληνικών ομάδων στην Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και η AEK, έδειξαν στην αρχή του δεύτερου γύρου της διοργάνωσης, ότι διαθέτουν τον χαρακτήρα για να μην παραδοθούν αν μη τι άλλο- «αμαχητί» στις «ορέξεις» των αντιπάλων τους.

Ο Παναθηναϊκός σταθεροποιήθηκε στην τέταρτη θέση του ομίλου του και συγκατοικώντας μαζί με τη Ζαλγκίρις και τη Σιέννα, μπορεί να βάλει ψηλότερα τον πήχυ των βαθμολογικών επιδιώξεών του και να «κυνηγήσει» τη Φορτιτούτο, η οποία βρίσκεται στην 3η θέση και θα υποδεχτεί τους «πράσινους», την ερχόμενη Πέμπτη, στην Μπολόνια.

Ο Ολυμπιακός σε τρεις, συνεχόμενες αγωνιστικές, κατάφερε να αποβάλει τον χαρακτηρισμό του «μελλοθάνατου», ύστερα από το κάκιστο ξεκίνημα των πέντε ηττών, αλλά το μεγάλο ζητούμενο για τους «ερυθρόλευκους» θα είναι μια ακόμα νίκη, εκτός έδρας για να ισοφαρίσει τις δύο ήττες που γνώρισε στο κλειστό του Κορυδαλλού, από τη Βαλένθια και την Εφές.

Σε παράλληλη πορεία με τον Ολυμπιακό, βρίσκεται και η AEK, η οποία θα διεκδικήσει νίκες, έστω και με οριακή διαφορά, όπως έγινε στο πρόσφατο παιχνίδι της με την Ούλκερ. Ακόμα και αν η βαθμολογική αντεπίθεση της «Ενωσης» δεν έχει την απαιτούμενη διάρκεια, η πρόκριση μπορεί να εξασφαλιστεί με τις νίκες σε παιχνίδια «κλειδιά», στα οποία θα κριθούν και οι ισοβαθμίες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή