Ολική επαναφορά με τον ΠΑΟΚ

Ολική επαναφορά με τον ΠΑΟΚ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανω τελεία βάζουν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού στις μεταγραφικές τους κινήσεις και στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου, δηλαδή στο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη (7 μ.μ.). O Ολεγκ Προτάσοφ αισιοδοξεί πως η ομάδα του θα βρει τη χαμένη αγωνιστική της ταυτότητα που… έψαχνε ματαίως στα δύο πρώτα παιχνίδια μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των γιορτών, στο φιλικό με την Κέρκυρα και τον αγώνα κυπέλλου με την Ξάνθη.

Ο Ουκρανός τεχνικός θα επαναφέρει στην ενδεκάδα τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και τον Τάσο Πάντο οι οποίοι αποθεραπεύθηκαν. Παράλληλα, ψάχνει τρόπο για να χωρέσει στην ίδια ενδεκάδα τους Βενετίδη, Τζόρτζεβιτς και Γεωργάτο. Χωρίς να πρέπει να αποκλειστεί κάποιο άλλο σχήμα, τερματοφύλακας θα είναι ο Ελευθερόπουλος, στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Ανατολάκης, Βάλλας, στο δεξί άκρο ο Πάντος, στο αριστερό ο Βενετίδης, αμυντικοί μέσοι οι Καρεμπέ, Στολτίδης, αριστερό χαφ ο Τζόρτζεβιτς, δεξί ο Γεωργάτος και επιθετικό δίδυμο οι Ζιοβάνι, Καστίγιο.

Χθες, ο Δημήτρης Μαυρογενίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και σήμερα αναμένεται να γυμναστεί κανονικά με την ομάδα στην τελευταία προπόνηση (πριν απ’ το ντέρμπι) που θα αρχίσει στις 4.30 μ.μ.

– Τη Δευτέρα αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Ταραλίδης.

– Στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας (11 π.μ.), θα συγκροτηθεί σε σώμα το Δ.Σ. της ΠΑΕ και της KAE Ολυμπιακός.

– Την Τρίτη, στις 2 μ.μ., αντιπροσωπεία των παικτών του Ολυμπιακού θα επισκεφθεί τη Θεραπευτική Κοινότητα Στροφή (Φυλής 150).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή