Μετά τον Ντεμπά και ο Βύντρα

Μετά τον Ντεμπά και ο Βύντρα

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H αιφνιδιαστική απόκτηση του Νιρέν Ντεμπά άνοιξε το μεταγραφικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού, που μέχρι χθες είχε κολλήσει στον Κώτσιο. O 24χρονος επιθετικός με το σουηδικό διαβατήριο υπέγραψε συμβόλαιο για 2½ + 2 χρόνια και περιμένει απλώς να λυθεί και τυπικά το συμβόλαιό του με τη Λέφσκι Σόφιας για να εμφανιστεί στην Παιανία. Μετά τον Αρη, με τον οποίο πέτυχε 12 γκολ πέρυσι, αναζήτησε την τύχη του στη Βουλγαρία (15 συμμετοχές, 2 γκολ), αλλά επειδή η Λέφκσι φάνηκε ασυνεπής οικονομικά, έμεινε ελεύθερος και επέστρεψε στην Ελλάδα. Είναι η λύση που προτίμησε ο Παναθηναϊκός για να καλύψει το κενό που θα αφήσει η αποχώρηση των Βαζέχα, Βλάοβιτς το καλοκαίρι. Αν είναι σε τόσο καλή κατάσταση όπως πέρυσι με τον Αρη, ίσως διεκδικήσει από τώρα θέση στην ενδεκάδα.

Οι εξελίξεις στη μεταγραφή του Βύντρα αναμένονται από μέρα σε μέρα. «Εχουμε μιλήσει με τον Παναθηναϊκό και την AEK. Δεν μπορώ να εκτιμήσω ποιος είναι πιο κοντά, αλλά νομίζω ότι τις περισσότερες πιθανότητες τις έχει ο Παναθηναϊκός. Εχουμε πει τις απαιτήσεις μας και περιμένουμε σύντομα την απάντηση», δήλωσε στην EPA ΣΠΟΡ ο πρόεδρος του Πανηλειακού, Σάκης Σταυρόπουλος, λέγοντας ότι επιθυμία του είναι να πάρει στα ανταλλάγματα δανεικό και τον Γήττα. Αν κλείσει αυτή η υπόθεση ευνοϊκά για τους «πράσινους», απομένει μόνο ο στόχος της απόκτησης ενός οργανωτικού μέσου, ο οποίος αναζητείται στην ξένη αγορά. Παραμένει, επίσης, σε εκκρεμότητα το ραντεβού με τον μάνατζερ του Νικοπολίδη, που θα γίνει πιθανότατα τη Δευτέρα.

Στο αυριανό (5 μ.μ.) παιχνίδι στην Ξάνθη, επανεμφανίζεται ο Παπαδόπουλος. Αποθεραπεύθηκε και θα είναι ο παρτενέρ του Κωνσταντίνου στην επίθεση. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ολισαντέμπε, Σεϊταρίδης, Κυργιάκος, Επαλέ, Κοτσόλης και Τζόρβας. O Σουμ θα παίξει με 3-5-2, με τον Σανμαρτεάν να αναλαμβάνει το ρόλο του οργανωτή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή