ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«KYPIOI καλύτερα να κλείσετε το μαγαζάκι», ή αποσυρθείτε στη… βιλάρα σας στα βόρεια προάστια. Ολοι σας. Πολιτικοί, διευθυντές αστυνομίας, παράγοντες της ΕΠΑΕ, της ΕΠΟ και όσοι αποφασίζετε για το ποδόσφαιρο.

ΔΙΟΤΙ έτσι που το πάτε, σε λίγο το δημοφιλέστερο άθλημα θα είναι παρελθόν για την Ελλάδα. Είναι δυνατόν να απαγορεύετε στον κόσμο να πηγαίνει στο γήπεδο;

ΓΙΑΤΙ αυτό «αποφασίσατε και διατάξατε» με το έγγραφο που απέστειλε η αστυνομία στην ΕΠΑΕ, που απαγορεύει την παρουσία οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδος, σε ακτίνα δύο χιλιομέτρων από το γήπεδο, όπου θα διεξάγεται ο αγώνας.

ΜΕ ποιο δικαίωμα στερείτε το συνταγματικό δικαίωμα κάθε πολίτη, που πληρώνει εισιτήριο, να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι, όπως θα παρακολουθούσε μία συναυλία, μία θεατρική παράσταση ή οτιδήποτε άλλο επιθυμεί;

ΠΟΙΟΣ σας έδωσε το δικαίωμα να βάζετε το χέρι στην τσέπη μιας ανώνυμης εταιρείας, γιατί αυτό κάνετε. Τους κλέβετε τα έσοδά της;

ΔΕθα υπάρχουν εκδοτήρια έξω από τα γήπεδα, αποφάσισαν, ώστε να μην μπορούν οι… αντίπαλοι οπαδοί να προμηθεύονται εισιτήρια.

Ααυτό καταγγελθεί στην UEFA, θα μας πάρουν με τις… ντομάτες. Περίγελως της Ευρώπης θα γίνουμε. Να βλέπουμε κατάμεστα τα στάδια στο εξωτερικό κι εδώ, στην περιγραφή των αγώνων, εκτός από τις ενδεκάδες να μαθαίνουμε και τα… ονόματα αυτών που θα είναι στις εξέδρες.

ΚΑΙ αναρωτιέται πλέον κάθε νοήμων φίλαθλος αυτής της χώρας: «Είναι τόσο ανήμποροι όλοι αυτοί που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο ή το κάνουν επίτηδες για να το εξαφανίσουν»;

ΟΠΟΙΟ κι αν συμβαίνει από τα δύο, μία είναι η λύση. Αυτήν που προτείναμε στην αρχή του σημειώματος: Να πάνε στο σπίτι τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή