Τουλάχιστον το παραδέχθηκε…

Τουλάχιστον το παραδέχθηκε…

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H δημόσια συγγνώμη που ζήτησε ο διαιτητής Πολ Ντέρκιν γλύκανε την πικρία των ανθρώπων της Νιούκαστλ. O Βρετανός ρέφερι παραδέχθηκε πως πήρε λάθος απόφαση και δεν έδωσε το πέναλτι στην ανατροπή του Αλαν Σίρερ από τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Τιμ Χάουαρντ.

«Περίμενα να παιχτεί η μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, αλλά μετά το γύρισμα στον τερματοφύλακα ήμουν μακριά από τη φάση», τόνισε χαρακτηριστικά. Τα εύσημα στον Ντέρκιν απένειμαν και δύο… σερ. «Τον συγχαίρω γιατί παραδέχθηκε το λάθος του. Βέβαια, το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Αλαν μάς στοίχισε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι», ανέφερε ο Ρόμπσον. «Μπράβο που είχε το κουράγιο να βγει και να παραδεχθεί το λάθος του», είπε ο Φέργκιουσον.

– H αγάπη στους Τιερί Ανρί και Ζινεντίν Ζιντάν δόθηκε απλόχερα, για τρίτη συνεχή φορά, από τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους. Οι δύο Γάλλοι βρίσκονται και πάλι στην ιδανική 11άδα της χρονιάς, αφού ψηφίστηκαν από 1,5 εκατομμύριο φιλάθλους. Αναμενόμενο ήταν το περίπου 60% που συγκέντρωσε ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο το 2003 Πάβελ Νέντβεντ, ενώ έκπληξη ήταν η ανάδειξη του Πάουλο Φερέιρα ως κορυφαίο δεξί μπακ.

Η «ντριμ τιμ» απαρτίζεται από τους Μπουφόν (Γιουβέντους), Φερέιρα (Πόρτο), Νέστα (Μίλαν), Μαλντίνι (Μίλαν), Κάρλος (Ρεάλ), Φίγκο (Ρεάλ), Μπέκαμ (Ρεάλ), Ζιντάν (Ρεάλ), Νέντβεντ (Γιουβέντους), Ανρί (Αρσεναλ), Νιστελρόι (Μάντσεστερ). Προπονητής της ψηφίσθηκε ο Χοσέ Μουρίνιο (Πόρτο).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή