Οσβαλντ: Καμία απόκλιση λόγω των εκλογών

Οσβαλντ: Καμία απόκλιση λόγω των εκλογών

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πεπεισμένος ότι η προεκλογική περίοδος δεν θα επηρεάσει την ολυμπιακή προετοιμασία εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ Ντένις Οσβαλντ. O κ. Οσβαλντ, μιλώντας στην EPA ΣΠΟΡ, δήλωσε ότι «η ολυμπιακή προετοιμασία δεν θα επηρεαστεί από την προεκλογική περίοδο» και πρόσθεσε ότι «τα καινούργια πρόσωπα που πιθανόν θα προκύψουν σε κυβερνητικές θέσεις, μετά τις εκλογές, θα είναι έμπειρα και ενήμερα για τα ολυμπιακά ζητήματα». O ίδιος εκτίμησε ότι τα έργα που απομένουν θα παραδοθούν στην ώρα τους παρά το γεγονός ότι «η στέγη Καλατράβα, ο προαστιακός σιδηρόδρομος και οι επεκτάσεις του μετρό βρίσκονται σε σφιχτά χρονοδιαγράμματα».

Ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ εξέφρασε την αισιοδοξία ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα στεφθούν με επιτυχία. Οπως δήλωσε, «οι Αγώνες της Αθήνας έχουν κάτι το ιδιαίτερο, έχουν πολιτισμική αξία. Θα είναι μοναδικοί. Θα υπάρχει μεγάλο όφελος στην ποιότητα της καθημερινής ζωής και θα αφήσουν κληρονομιά σε ορίζοντα μιας εικοσαετίας».

– Ενα ολυμπιακό μετάλλιο θέλει τον Αύγουστο στην Αθήνα η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, προκειμένου να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο την καριέρα της. H 47χρονη Αμερικανίδα παραμένει στην κορυφή του διεθνούς τένις στο διπλό. Με παρτενέρ τη Λίζα Ρέιμοντ, προπονούνται με εντατικούς ρυθμούς. «Μαζί με τη Λίζα, θα παίζουμε όλον τον χρόνο μαζί και θα γίνουμε το καλύτερο αμερικανικό δίδυμο. Εκτός και εάν η Σερένα και η Βένους Ουίλιαμς αποφασίσουν να παίξουν μαζί», τόνισε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή