Εξοδος ψύχους για τους τρεις της FIBA

Εξοδος ψύχους για τους τρεις της FIBA

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την κακοκαιρία που πλήττει κάθε γωνιά της Ελλάδας, στην παγωμένη Ρωσία, όπου ο υδράργυρος έχει κάνει… «βουτιά» στους -20 βαθμούς Κελσίου και η οποία ετοιμάζεται να υποδεχθεί το… νέο έτος, θα δοκιμαστούν και οι τρεις εκπρόσωποί μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της FIBA. O Αρης θα παίξει στα μακρινά Ουράλια με την πρωτοπόρο του γ΄ ομίλου, Ουράλ Γκρέιτ (16.30). Οι «κίτρινοι» έχουν ακμαίο ηθικό εξαιτίας τη νίκη τους επί του Ολυμπιακού, αλλά χρειάστηκε να ταξιδέψουν περίπου 48 ώρες για να φτάσουν σήμερα το πρωί στην πόλη Περμ. Το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει την Κίμκι (19.00) και παρά τις πολλές πιθανότητες πρόκρισης, ο Αργύρης Πεδουλάκης προτίθεται να ξεκουράσει κάποιους βασικούς παίκτες του. O Γκριγκόρι Χίζνιακ λόγω ενός γραφειοκρατικού προβλήματος θα μεταβεί σήμερα στη ρωσική πρωτεύουσα. Στη Μόσχα ταξιδεύει σήμερα και η αποστολή του Αμαρουσίου για τον αυριανό αγώνα της με την Ντιναμό.

– Το πρώτο από τα τρία… ματς μπολ που θα τον οδηγήσουν στην επόμενη φάση του ULEB Καπ θέλει να αξιοποιήσει ο Μακεδονικός που θα παίξει στην Ποντγκόριτσα με την Μπούντουσνοστ (21.30), ενώ σε αντίθετη πορεία, ο Ιωνικός Ν.Φ. καλείται να αντεπεξέλθει σε μία ακόμα ευρωπαϊκή… αγγαρεία, θα φιλοξενηθεί από την πολωνική Προκόμ Τρεφλ (19.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή