Αποχαιρετάει την AEK ο Λάκης

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσα στο γενικό χάος που επικρατεί στην AEK, η είδηση ότι ο Βασίλης Λάκης είναι μόλις ένα βήμα πριν περάσει την πόρτα της εξόδου προκάλεσε ελάχιστη αίσθηση. O μάνατζερ του παίκτη, Σπύρος Σιούγγαρης, συναντήθηκε χθες με τον Π. Βαλασσόπουλο, χωρίς να βρεθεί σημείο επαφής. O Λάκης ζητεί να λάβει τώρα τουλάχιστον τα μισά από τις 520 χιλ. ευρώ που του οφείλονται, αλλά η AEK δεν μπορεί να ανταποκριθεί και δήλωσε αδυναμία. Το μόνο που πρόσφερε ήταν ένα μικρό ποσό τώρα και πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια, με συνέπεια η συνάντηση να οδηγηθεί σε ναυάγιο. Θα ακολουθήσει ένα νέο ραντεβού σήμερα και αν δεν συμβεί κάτι θεαματικό, ο παίκτης θα φύγει, είτε λύνοντας κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του είτε με την εκδίκαση της προσφυγής που έχει καταθέσει. Για την περίπτωσή του υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, θα εκδηλωθεί όμως πιο έντονα μόνο αν ο Λάκης πάρει οριστικά την απόφαση να φύγει από την AEK. Αντίθετα, το ραντεβού του μάνατζερ του Τσιάρτα, Γ. Καινούργιου, με τον κ. Βαλασσόπουλο έφερε καρπούς. Εγινε νέος διακανονισμός και ο διεθνής μέσος θα μείνει στην ομάδα.

Τα θλιβερά επεισόδια στο παιχνίδι με το Αιγάλεω αναγκάζουν τη διοίκηση να ρίξει γροθιά στο μαχαίρι και να πάρει σκληρά μέτρα για να προστατεύσει την ηρεμία της ομάδας. Στο εξής, εισιτήρια θα παίρνουν μόνο όσοι φροντίσουν να προμηθευθούν την «κάρτα του φιλάθλου». H διαδικασία χορήγησής της θα αρχίσει από την Πέμπτη και απαιτεί έντυπη δήλωση του ενδιαφερομένου, στην οποία θα αναφέρονται ρητώς οι όροι αποδοχής, δύο πρόσφατες φωτογραφίες για την ταυτοποίηση και επικύρωση από την αστυνομία για το γνήσιο της υπογραφής. Είναι μια προσπάθεια να ονομαστικοποιηθούν τα εισιτήρια, για να μείνουν έξω από το γήπεδο όσοι προκαλούν επεισόδια. Για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αγροτικό Αστέρα δεν θα εκδοθούν εισιτήρια και δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μόνον οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

– Τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για να ανακοινωθεί η απόκτηση του Ντάβιντσον από την Καλαμαριά. O 22χρονος Βραζιλιάνος προορίζεται για αντικαταστάτης του Λάκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή