Μεταγραφές επειγόντως

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ, με 2-1, γέμισε με σκεπτικισμό άπαντες στους «ερυθρολεύκους», με τους ιθύνοντες των πρωταθλητών να αναζητούν λύσεις προκειμένου να βγει η ομάδα απ’ το αγωνιστικό αδιέξοδο στο οποίο φαίνεται πως έχει περιέλθει. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως, χθες, η νεοσύστατη τεχνική επιτροπή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, την οποία συγκροτούν οι Γιώργος Λούβαρης, Σάββας Θεοδωρίδης και Μιχάλης Κουντούρης, συναντήθηκε με τον Ολεγκ Προτάσοφ και εξέτασαν την πορεία της ομάδας, όπως και την ενίσχυσή της στη μεταγραφική περίοδο. Τα ονόματα που ενδιαφέρουν τους πρωταθλητές είναι οι επιθετικοί του Ηρακλή, Μάρτσιν Μίετσελ, της Καλλιθέας, Φάνης Γκέκας, και του Αιγάλεω, Νίκος Νικολόπουλος. Επίσης, μετά τα νέα αμυντικά προβλήματα που φάνηκαν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, εξετάζεται και η περίπτωση απόκτησης αμυντικού, με τον Νίκο Ζαπρόπουλο να είναι σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα. Μέσα σε όλα, προέκυψε και ο τραυματισμός του Κριστιάν Καρεμπέ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Οπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία, ο Γάλλος άσος έχει υποστεί θλάση στους προσαγωγούς και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Εξαιτίας του τραυματισμού του δεν κατάφερε να επισκεφθεί χθες τα γραφεία του «Αθήνα 2004», προκειμένου να υπογράψει την αίτηση εθελοντισμού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σήμερα, αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό ο διεθνής με την Ελπίδων, αμυντικός μέσος του Πανηλειακού, Γιάννης Ταραλίδης, ενώ από χθες ο Παρασκευάς Αντζας ανήκει και τυπικά στη Δόξα Δράμας για τους επόμενους έξι μήνες. O διεθνής αμυντικός πέρασε χθες από τα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας και έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Ολεγκ Προτάσοφ απέφυγε την κριτική και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το πάθος τους στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Συγχαρητήρια για το πάθος σας. Αν έχετε συνέχεια, θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Φυσικά και θα πρέπει να μας στενοχωρεί αυτή η ήττα. Ολοι έχουμε μερίδιο ευθύνης. Εσεις είστε οι μοναδικοί που θα κρίνεται ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα», τόνισε στην ομιλία του ο Ουκρανός τεχνικός, ο οποίος στην τεχνική επιτροπή δεν έκρυψε τον προβληματισμό του απ’ τις αποδοκιμασίες του κόσμου προς τους παίκτες. Το πρόγραμμα της ομάδας ακολούθησε συγκρατημένα και ο Λάμπρος Χούτος, ενώ απουσίασε ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος είχε άδεια για προσωπικό του θέμα.

Η σημερινή προπόνηση θα αρχίσει στις 11 π.μ. και στη συνέχεια (στις 2 π.μ.) αντιπροσωπεία παικτών του Ολυμπιακού θα επισκεφθεί τη θεραπευτική κοινότητα «Στροφή» (Φυλής 150).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή