ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H NIKH του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, στη Ριζούπολη, ήρθε να ζεστάνει το παγωμένο ελληνικό πρωτάθλημα. Μία νίκη που έφερε τον Παναθηναϊκό σε απόσταση αναπνοής από τον «αιώνιο» αντίπαλό του και την ομάδα της Θεσσαλονίκης να «βλέπει» όχι μόνο το σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και τον τίτλο.

ΟΙ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ» μπορεί να έχουν ευνοϊκότερο πρόγραμμα από τους αντιπάλους τους, αλλά η «γύμνια» σε επίθεση και άμυνα είναι πλέον ορατή και με… γυμνό οφθαλμό. Επομένως, ακόμα και να διατηρήσουν αυτό το μικρό βαθμολογικό προβάδισμα, έως τον αγώνα της Λεωφόρου, είναι σίγουρο ότι δεν θα μπορέσουν ν’ αντέξουν, απέναντι σ’ έναν «πεινασμένο» για τίτλο Παναθηναϊκό.

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ θα πρέπει να κάνει κι αυτός την αυτοκριτική του. Διότι μπορεί να πήρε στην Ξάνθη τους τρεις βαθμούς, όμως η εμφάνισή του δεν έπεισε. Και η τύχη ίσως δεν του σταθεί «σύμμαχος» άλλη φορά.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ υπάρχει ένα σπουδαίο παιχνίδι. Το εξαιρετικό Αιγάλεω υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Αν η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη ξεπεράσει κι αυτό το εμπόδιο, τότε αυξάνει κατά πολύ τα ποσοστά του στην κατάκτηση του τροπαίου.

ΑΦΟΥ, έχει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, έπειτα από το ντέρμπι των «αιωνίων», και θα είναι ο αυτός που θα κρατάει την τύχη στα χέρια του.

ΦΥΣΙΚΑ όλα αυτά, αν δεν υπάρξουν «γκέλες» των τριών στα θεωρούμενα εύκολα παιχνίδια.

Γιαννησ Κουκουλασ

ΥΓ.: Πέτυχαν απόλυτα τα μέτρα του κ. Λιάνη. Χίλιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στην Ξάνθη, οργανωμένοι, σε μία εξέδρα.

ΥΓ. 2: Αλλά και της αστυνομίας. Οταν, κατόπιν εορτής το πήρε είδηση, έκανε τον προστατευτικό κλοιό και οι φραστικές κόντρες δεν εξελίχθηκαν σε σοβαρά επεισόδια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή