ΠΑΟ: το αποτέλεσμα μετράει

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον καλύτερο τρόπο έσπασε το ρόδι για τον Παναθηναϊκό! Το δικό του καλό ποδαρικό στο 2004 με τη νίκη του στην Ξάνθη συνοδεύθηκε από το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού και το ψαλίδισμα της διαφοράς από τους τέσσερις στον ένα βαθμό. Αυτή η εξέλιξη δημιουργεί νέα δεδομένα και αλλάζει θεαματικά το τοπίο. Το πρόγραμμα στα επόμενα παιχνίδια είναι αρκετά προσιτό και δίνει την ευκαιρία στους «πράσινους» να εκμεταλλευθούν το όποιο λάθος των «ερυθρολεύκων» και να περάσουν αυτοί πρώτοι. Για όλα αυτά, η νίκη στην Ξάνθη χαρακτηρίστηκε «χρυσάφι», έστω κι αν δεν συνοδεύθηκε από καλή εμφάνιση.

Η εικόνα της ομάδας δεν είχε καμία σχέση με το θεαματικό πρόσωπό της στα τελευταία παιχνίδια της περασμένης χρονιάς, αλλά θεωρείται λογικό αυτό λόγω της μεγάλης διακοπής του πρωταθλήματος.

– Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνει το καθοριστικό ραντεβού με τον Νικοπολίδη για την ανανέωση του συμβολαίου του. Πιθανώς να είναι σαν… δώρο στη γιορτή του!

– Δεν είναι ανησυχητικές οι ενοχλήσεις του Γκούμα από μια γονατιά που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

– Την 48η θέση στον κόσμο για το 2003 πήρε ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με την IFFHS. Με πρώτη τη Μίλαν και δεύτερη τη Ρεάλ, ο «πράσινοι» έχουν 145 β. και είναι πολύ πιο μπροστά από την 62η AEK (139 β.) και τον 74ο ΠΑΟΚ (127 β.). O Ολυμπιακός είναι μόλις 95ος με 117 β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή