Γουδή και με τη… βούλα

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και με τη… βούλα Γουδή, είναι η απόφαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το νέο γήπεδο της ομάδας. Αν και δεν έχει στα χέρια της τίποτα περισσότερο από μια γενική και αόριστη τοποθέτηση του κ. Βενιζέλου, η ΠΑΕ δεν περίμενε να πραγματοποιηθούν όλα όσα υποσχέθηκε πρόσφατα ο υπουργός περί ραντεβού με την ΥΠΕΧΩΔΕ και τη δήμαρχο Αθηναίων που θα ξεκαθαρίσει το θέμα, αλλά με ένα ενημερωτικό δελτίο εξέφρασε εμμέσως την αποδοχή της σχετικής πρότασης, με την υπενθύμιση ότι η ίδια είχε ζητήσει επισήμως έκταση στο Γουδί πριν από 2,5 χρόνια.

«Ολόκληρος ο Παναθηναϊκός περιμένει με αγωνία τις αποφάσεις της κυβέρνησης για την επίλυση του γηπεδικού του προβλήματος. H ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θεωρεί επιβεβλημένο τη στιγμή αυτή να υπενθυμίσει ότι από τον Ιούνιο του 2001 είχε προβεί στις απαραίτητες πρωτοβουλίες και ενέργειες για την επίλυση του γηπεδικού προβλήματος και με την επιστολή που ακολουθεί είχε γνωστοποιήσει στον πρωθυπουργό τις προτάσεις της. Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά οι προτάσεις δεν θα μείνουν στο επίπεδο των προεκλογικών εξαγγελιών και οι δεσμεύσεις θα είναι ουσιαστικές για όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού», τονίζεται σχετικά και ακολουθεί εν συνεχεία η επιστολή που είχε στείλει η ΠΑΕ στον πρωθυπουργό K. Σημίτη τον Ιούνιο του 2001, με την οποία ζητούσε 200 στρέμματα στο Γουδί για να κατασκευάσει γήπεδο με δική της χρηματοδότηση 30 δισ. δρχ. «Είναι αυτονόητο ότι ο χώρος θα παραμείνει στην κυριότητα του δημοσίου και η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα έχει τη χρήση και εκμετάλλευση», τόνιζε χαρακτηριστικά εκείνη η επιστολή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή