Μετά τον Ρονάλντο και ο Ρομπέρτο Κάρλος θέλει να αγωνιστεί στην Αθήνα

Μετά τον Ρονάλντο και ο Ρομπέρτο Κάρλος θέλει να αγωνιστεί στην Αθήνα

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις βαλίτσες του για την Αθήνα ετοιμάζει ο Ρομπέρτο Κάρλος. O Βραζιλιάνος εξέφρασε την επιθυμία ν’ αγωνισθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού όπως είπε ένα ολυμπιακό μετάλλιο λείπει από τη συλλογή του.

«Θέλω πάρα πολύ να βοηθήσω την εθνική Βραζιλίας να πάρει το μόνο τίτλο που δεν έχει κατακτήσει ακόμη. Θα ζητήσω από τον τεχνικό της ομάδας, Ρικάρντο Γκόμες, να μου δώσει την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Αθήνα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, η απόφαση του προπονητή των «σελεσάο» θα είναι δύσκολη καθώς και άλλοι αστέρες, όπως οι Ριβάλντο, Ρονάλντο και Ροναλντίνιο, έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Οι κανονισμοί επιτρέπουν τη συμμετοχή σε παίκτες που έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 1981, αλλά επιτρέπεται να αγωνιστούν και τρεις παίκτες άνω των 23 ετών.

– Μεταγραφικές ανησυχίες έχει η Ιντερ. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Gazzetta dello Sport, οι «νερατζούρι» ενδιαφέρονται ν’ αποκτήσουν από τη Λάτσιο τους Ντέγιαν Στάνκοβιτς και Γιαπ Σταμ. Οι συνομιλίες των παραγόντων των δύο συλλόγων θα γίνουν στο Μιλάνο, στο περιθώριο της σύσκεψης της ιταλικής λίγκας.

Η μετακίνηση του Στάνκοβιτς θεωρείται από πολλούς «τελειωμένη», ενώ και ο ίδιος ο Σέρβος μέσος είχε δηλώσει από τον Δεκέμβριο έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της Ιντερ, η οποία προσφέρει 4 εκατομμύρια δολάρια και έναν παίκτη από την ομάδα νέων.

Πιο δύσκολη φαντάζει η περίπτωση του Σταμ, καθώς η παρουσία του 31χρονου Ολλανδού θεωρείται απαραίτητη αυτή την εποχή στην άμυνα των Λατσιάλι.

– Εσωτερικές μεταγραφές πραγματοποίησε η Μπάγερν, η διοίκηση της οποίας ανανέωσε τη συνεργασία της με τους Μεχμέτ Σολ και Τόμας Λίνκε μέχρι τον Ιούνιο του 2005. O Σολ αγωνίζεται στους πρωταθλητές Γερμανίας από το 1992, ενώ ο Λίνκε από το 1998.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή