ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αγώνας – κλειδί με Εσθονία

Από το Ταλίν περνάει η πρόκριση της εθνικής ανδρών, στη φάση των πλέι οφ του παγκοσμίου πρωταθλήματος χάντμπολ. H ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει σήμερα την Εσθονία (18.30), και με νίκη διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την πρώτη θέση του ομίλου. Βέβαια, βασική αντίπαλός της παραμένει η Λιθουανία, η οποία κατάφερε να νικήσει τη σημερινή αντίπαλο της Εθνικής μας και μάλιστα στην έδρα της, με 27-26.

«Είναι ένα παιχνίδι – κλειδί και δυσκολότερο από αυτό που δώσαμε στο Γκάμπροβο. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και εγρήγορση. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ουλφ Σέφερτ. «Οπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στη βαθμολογία, το ζητούμενο είναι να κατακτήσουμε έναν ή και τους δύο βαθμούς. Προς αυτήν την κατεύθυνση είναι στραμμένη η προσοχή μας», συμπλήρωσε ο βοηθός του Γιάννης Αρβανίτης.

Αγωνιστικά τα προβλήματα έχουν μηδενιστεί. O Γιώργος Χαλκίδης δείχνει ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς και θα είναι κανονικά στη διάθεση του Σουηδού τεχνικού.