Αγώνας – κλειδί με Εσθονία

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από το Ταλίν περνάει η πρόκριση της εθνικής ανδρών, στη φάση των πλέι οφ του παγκοσμίου πρωταθλήματος χάντμπολ. H ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει σήμερα την Εσθονία (18.30), και με νίκη διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την πρώτη θέση του ομίλου. Βέβαια, βασική αντίπαλός της παραμένει η Λιθουανία, η οποία κατάφερε να νικήσει τη σημερινή αντίπαλο της Εθνικής μας και μάλιστα στην έδρα της, με 27-26.

«Είναι ένα παιχνίδι – κλειδί και δυσκολότερο από αυτό που δώσαμε στο Γκάμπροβο. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και εγρήγορση. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ουλφ Σέφερτ. «Οπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στη βαθμολογία, το ζητούμενο είναι να κατακτήσουμε έναν ή και τους δύο βαθμούς. Προς αυτήν την κατεύθυνση είναι στραμμένη η προσοχή μας», συμπλήρωσε ο βοηθός του Γιάννης Αρβανίτης.

Αγωνιστικά τα προβλήματα έχουν μηδενιστεί. O Γιώργος Χαλκίδης δείχνει ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς και θα είναι κανονικά στη διάθεση του Σουηδού τεχνικού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή