Ευρωπαϊκά σερβίς από τους δύο

Ευρωπαϊκά σερβίς από τους δύο

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποδαρικό με το… δεξί θέλουν να κάνουν σήμερα οι ομάδες βόλεϊ των Ολυμπιακού και Ηρακλή, οι οποίες αγωνίζονται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στη Γερμανία την Μπερλίν (20.00), ενώ ο «Γηραιός» φιλοξενεί την πανίσχυρη ρωσική Λοκομοτίβ Μπέλγκοροντ (18.30).

Στο… κυνήγι των βαθμών της νίκης θα επιδοθούν οι παίκτες του Ολυμπιακού προκειμένου να μείνουν στη δεύτερη θέση της διοργάνωσης και να συνεχίσουν να διεκδικούν την πρόκριση στους «4» του θεσμού. Κρύο, βροχή και ο Γκόμες υποδέχθηκαν την αποστολή των Πειραιωτών στη Γερμανία. O διεθνής με τη Βενεζουέλα απέτυχε να οδηγήσει την εθνική ομάδα της χώρας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, καθώς βρέθηκε μακριά από τον καλό του εαυτό. Τον Λιούμπομιρ Τράβιτσα, όμως, δεν τον προβληματίζει η απόδοση του Γκόμες στο προολυμπιακό τουρνουά, αλλά οι πολυήμερες διακοπές. O Ολυμπιακός έδωσε τον τελευταίο του αγώνα στις 28/12 (με αντίπαλο τον Ηρακλή) και ύστερα το πρωτάθλημα διεκόπη.

Να συνεχίσει και τη νέα χρονιά τις καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη θέλει ο Ηρακλής. Οι Ρώσοι ως διοργανωτές του φάιναλ φορ έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση κι έτσι δεν υπάρχει κίνητρο για τη νίκη, ενώ οι περισσότεροι από τους αθλητές είναι κουρασμένοι από το ολυμπιακό τουρνουά (η Ρωσία προκρίθηκε). Σε περίπτωση που ο «Γηραιός» νικήσει, θα κάνει μεγάλο βήμα για την πρωτιά στον όμιλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή