ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρόταση Ολυμπιακού για Μίετσελ

Στο πρόσωπο του Μάρτσιν Μίετσελ θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός να βρει λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα. O Πολωνός επιθετικός, για τον οποίο η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» είχε δείξει ενδιαφέρον απ’ το καλοκαίρι αλλά κατόπιν εισήγησης του Ολεγκ Προτάσοφ αποκτήθηκε ο Μάρτσιν Κούζμπα, αποτελεί τον πρώτο μεταγραφικό στόχο των πρωταθλητών. Μάλιστα, χθεσινοβραδινές πληροφορίες ανέφεραν πως ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ηρακλή για την απόκτηση του Μίετσελ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι απαιτήσεις του «Γηραιού» είναι λογικές. Μάλιστα, η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης φέρεται να ζητάει και έναν εκ των Γιάννη Ταραλίδη ή Ανδρέα Νινιάδη.

Είναι αξιοσημείωτο πως ο Ταραλίδης, αν και βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, δεν υπέγραψε ούτε χθες το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται αυτό να έχει σχέση με τη μεταγραφή του Μίετσελ. Δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο το γεγονός πως η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν… ασχολείται με τις εισηγήσεις του Προτάσοφ, ο οποίος ήθελε τον Γκέκα της Καλλιθέας ή τον Νικολόπουλο του Αιγάλεω. Κινείται για την αγορά ενός παίκτη, τον οποίο είχε απορρίψει ο Ουκρανός τεχνικός, πέρυσι το καλοκαίρι!

Αν τελικώς αποκτηθεί ο Μίετσελ, θα είναι ένα σαφές πως ο Προτάσοφ σε ένα νέο «στραβοπάτημα» του Ολυμπιακού, πιθανότατα να υποστεί τις… γνωστές συνέπειες.