«Κόλπο γκρόσο» από τον Λάκη

«Κόλπο γκρόσο» από τον Λάκη

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σκληρό παιχνίδι πόκερ με πολλά κλειστά χαρτιά και απανωτές ρελάνς παίχθηκε χθες στο καθοριστικό ραντεβού για την παραμονή του Λάκη στην AEK. Ενώ η πρόταση που του έγινε ήταν ικανοποιητική σε σχέση με τα όσα έχει ληξιπρόθεσμα λαμβάνειν, ο ίδιος την αρνήθηκε και αποφάσισε να τραβήξει το σχοινί στα άκρα! Το θέμα μένει σε εκκρεμότητα μέχρι την εκδίκαση της προσφυγής του την ερχόμενη Δευτέρα. Ηταν προγραμματισμένο να συζητηθεί χθες, αλλά με δικό του αίτημα αναβλήθηκε, για να μην υπάρξει ακυρότητα της απόφασης λόγω μη τήρησης της δεκαήμερης προθεσμίας που προβλέπεται από την ημέρα που κοινοποιήθηκε η προσφυγή του στην ΠΑΕ. Μέχρι τότε, προφανώς θα έχει τον χρόνο να ψάξει για ό,τι καλύτερο από άλλες ομάδες ή και να μείνει στην AEK, με περισσότερες εγγυήσεις.

Η πρόταση του κ. Π. Βαλασσόπουλου έκλεισε ύστερα από πολλές συζητήσεις στην καταβολή 300 χιλ. ευρώ στις επόμενες ημέρες και άλλων 100 χιλ. με επιταγή για τον επόμενο μήνα. Με βάση τα οικονομικά δεδομένα της AEK, ήταν πρόταση ηγεμονική, την οποία όμως ο Λάκης απέρριψε, ζητώντας άμεσα όλο το ποσό ή την καταβολή του μισού του συμβολαίου του και την ελευθέρας του. H AEK θεωρεί ότι πίσω του βρίσκεται άλλη ομάδα, πιθανώς ο Παναθηναϊκός, γεγονός που ο εκπρόσωπος του παίκτη, Σπύρος Σιούγγαρης, διέψευσε κατηγορηματικά. «O Βασίλης είναι ευαίσθητος χαρακτήρας και με όσα έχουν γίνει κλονίστηκε η εμπιστοσύνη του. Αν φύγει, μάλλον θα πάει στο εξωτερικό. Δεν έχουμε μιλήσει με καμία ομάδα. Πρώτα θα περιμένουμε την απόφαση και μετά θα κάνουμε εμείς πρόταση σε κάποιες ομάδες. Αυτή τη στιγμή όλα παίζονται. Αν το δικαστήριο κρίνει πως πρέπει να μείνει στην AEK, θα μείνει», δήλωσε ο κ. Σιούγγαρης στην EPA ΣΠΟΡ. H AEK, πάντως, προτίθεται να καταθέσει 250 χιλ. ευρώ στο ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για να έχει ελπίδες να κερδίσει την υπόθεση. O Λάκης είναι στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα (8 μ.μ., A. Λιόσια).

-Αύριο ανακοινώνεται η απόκτηση του Ντάβιντσον από την Καλαμαριά, στην παρουσίαση της χορηγίας της FIAT.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή