ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΥΠΕΛΛΟ: Την πρόκριση στην προημιτελική φάση θα επιδιώξει να σφραγίσει ο Πανιώνιος, ο οποίος υποδέχεται την Καλαμάτα, στη N. Σμύρνη (17.00). Οι «κυανέρυθροι» είχαν αποσπάσει λευκή ισοπαλία (0-0) στο πρώτο παιχνίδι, στη Μεσσηνία.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Το Περιστέρι στο πλαίσιο του B΄ ομίλου της FEL ηττήθηκε με 90-79 από τη ρωσική Κίμκι στη Μόσχα. Την ίδια τύχη είχε και ο Ιωνικός Ν.Φ. στο ULEB Cup, που ηττήθηκε με 92-90 από την Προκόμ Τρεφλ, στην Πολωνία.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: O Γιώργος Κασναφέρης (Αργολίδας) κληρώθηκε να διευθύνει το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της A΄ εθνικής, ανάμεσα στο Αιγάλεω και τον ΠΑΟΚ. O Δούρος (Κορίνθου) θα «σφυρίξει» το ματς Ιωνικός – AEK, ενώ ο Καλόπουλος (Θεσσαλονίκη) το Ακράτητος – Ολυμπιακός.

ΕΛΛΑΣ: Σταθερά στην 6η θέση της κατάταξης που ανακοινώνει η UEFA, βρήκε τη χώρα μας το 2004. Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ισπανία και ακολουθούν οι Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία. Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσε η Βοσνία, που βρίσκεται στην 34η θέση.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: 19η αγωνιστική: 14.45: Λεωνίδιο – Καστοριά, Αγ. Δημήτριος – Κιλκισιακός, Θύελλα Π. – Χαλκίδα, Βύζας – Αχαρναϊκός, Δόξα Δρ. – Ρόδος, Λύκοι – Θρασύβουλος, Ατσαλένιος – Ηλυσιακός, Ποντιακός N. Σ. – Λάρισα. Αύριο:

14.45: Μαρκό – Βέροια. Κυριακή: 14:45: Καβάλα – Αγροτικός Αστέρας.

ΤΖΟΟΥΝΣ: Στις 6/2 θα επιστρέψει η Αμερικανίδα Ολυμπιονίκης του στίβου σε αγώνες. H Μάριον Τζόουνς, η οποία έγινε μητέρα, θα αγωνιστεί στη N. Υόρκη (Millrose Games) στα 60 μ. ενώ στις 20/2 θα τρέξει στο Μπέρμιγχαμ.

ΒΟΛΕΪ: Ανάρπαστα έχουν γίνει τα εισιτήρια του ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο, χωρίς, όπως όλα δείχνουν, τηλεοπτική μετάδοση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ: Αίτηση υποψηφιότητας για την ανάληψη της διοργάνωσης των Αγώνων του 2012 κατέθεσε η N. Υόρκη στη ΔΟΕ.

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ: Μόνο 20 λεπτά κατάφερε να προπονηθεί η πρωταθλήτρια Ντίνα Κούτρα πριν οι φύλακες τη διώξουν από το χιονοδρομικό κέντρο Κελάρια Παρνασσού. Οι ιθύνοντες ζήτησαν από την αθλήτρια 30 ευρώ παρά τη συμφωνία τους με την Ομοσπονδία του αθλήματος ότι οι αθλητές δεν θα πληρώνουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή