ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πρωτοτυπία του Ολυμπιακού, αυτή η τριμελής τεχνική επιτροπή. Επιτροπή που θα αποφασίζει για τις μεταγραφές, την αγωνιστική πορεία της ομάδος και αν είναι… καλός ο εκάστοτε προπονητής.

ΚΑΙ καλά. O Σάββας Θεοδωρίδης γνωρίζει από ποδόσφαιρο, έστω και κάποιας άλλης εποχής. O Γιώργος Λούβαρης ας δεχθούμε ότι είναι υπεύθυνος για το… ταμείο. Αλλά αυτός, ο εκπρόσωπος της «Θύρας 7» Μιχάλης Κουντούρης τι ρόλο θα παίζει; Θα κρίνει αν ο ποδοσφαιριστής κάνει για την ομάδα ή θα δίνει εντολές στους… υποτακτικούς του να αποδοκιμάζουν τους υπόλοιπους και να χειροκροτούν τον «δικό» του;

ΟΣΟ για τον προπονητή, στη συγκεκριμένη εποχή ο Ολεγκ Προτάσοφ θα είναι υποχείριο αυτής της επιτροπής. Και με αυτό το δεδομένο ποιος υπεύθυνος τεχνικός με προσωπικότητα θα δεχθεί αυτήν την υποβάθμιση; Να διαλέγουν άλλοι ποιοι παίκτες κάνουν και ποιοι όχι για τη συγκρότηση του ρόστερ της ομάδος.

ΚΑΙ δυστυχώς για τον Ουκρανό τεχνικό δεν υπάρχει τρόπος αντίδρασης, αφού και ο ίδιος ήταν σε μία αντίστοιχη, όταν «φαγώθηκαν» Λεμονής και Κάτανετς.

ΚΑΙ ας μη βιαστούν οι λάτρεις των δημοκρατικών διαδικασιών να μιλήσουν για πολυφωνία. Οι ομάδες δεν μπορούν διοικηθούν μ’ αυτόν τον τρόπο.

ΣΕ ΟΛΕΣ τις ομάδες, υπεύθυνος για την επιλογή των παικτών είναι ο προπονητής που, αφού μάθει το διαθέσιμο για μεταγραφές ποσό, επιλέγει τους παίκτες τους οποίους αυτός κρίνει ότι θα του είναι αποδοτικοί.

ΚΑΙ είναι αυτός που θα κριθεί για το έργο του βάσει των δικών του επιλογών. Διότι ποιος θα μπορέσει να του ζητήσει ευθύνες, αν αποτύχει, με παίκτες που του φόρτωσαν άλλοι;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή