KAI… ΑΛΛΑ

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: 15.15: Δίαθλο: Παγκόσμιο κύπελλο, EUROSPORT. 17.00: Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος – Καλαμάτα, SUPERSPORT. Βόλεϊ: Ηρακλής – Μπέλκοροντ, ET3. 19.30: Ποδόσφαιρο: Τουρνουά Μασπαλόμας: Μικρός τελικός, EUROSPORT. 20.00: AEK – Αγροτικός Αστέρας, SUPERSPORT. Πόλο: Βουλιαγμένη – Πανιώνιος, POLIS. 21.30: Ποδόσφαιρο: Τουρνουά Μασπαλόμας: Τελικός, ΕURΟSΡΟRΤ.

ΤΕΝΙΣ: Στη Μελβούρνη βρίσκεται η Λένα Δανιηλίδου, όπου υποβάλλεται σε φυσικοθεραπείες για να είναι έτοιμη για το όπεν της Αυστραλίας. O Ροβάς προκρίθηκε, ύστερα από τρεις νίκες, στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά του Ελ Σαλβαδόρ. Οι Γιακούποβιτς, Αλεξίου θα πάρουν μέρος την επόμενη εβδομάδα σε αγώνες στη Γαλλία.

ΤΖΟΥΝΤΟ: Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του χάλκινου ολυμπιονίκη (με τη Γεωργία) Γκεόργκι Βαζαγκασβίλι στο προολυμπιακό τεστ (16-18/1, Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων). Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν στους αγώνες 47 τζουντόκα (άνδρες και γυναίκες).

ΠΟΛΟ: Το ντέρμπι ανάμεσα στα Χανιά και στη Χίο (19.00), η οποία πριν από μερικές ημέρες νίκησε τη Βουλιαγμένη και την «εκθρόνισε» από την πρώτη θέση της βαθμολογίας ξεχωρίζει στη 16η αγωνιστική της A1 ανδρών. Θα παίξουν επίσης: 18.30: Πάτρα – Ηρακλής, 19.30: Ποσειδών Ιλισίων – Ολυμπιακός, Χαλκίδα A.O. Π. Φαλήρου, 20.00: ΠΑΟΚ – Εθνικός, Βουλιαγμένη – Πανιώνιος.

ΒΟΛΕΪ: A1 Γυναικών (19η αγωνιστική): 17.00: Φιλαθλητικός / ΠΑΟΚ – Ηρακλής Κηφιφιάς, 18.00: Απολλώνιος – ΠΑΟ, Πανελλήνιος – Αρης, 19.30: Ολυμπιακός – Λάρισα, 20.30: Αίας Ευόσμου – Ενωση Βύρωνα, 21.30: Βριλήσια – Μαρκόπουλο.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: H Αναγέννηση Αρτας έγινε η δεύτερη ομάδα, μετά τον ΑΣΕ Ορμή, που εξασφάλισε την πρόκρισή της στο φάιναλ φορ του κυπελλου γυναικών (Πάτρα 28-29/2) ύστερα από την παραίτηση του Αρη Νικαίας από τη διοργάνωση. Σήμερα το μεσημέρι στον Γέρακα Αττικής θα γίνει η θεμελίωση του «σπιτιού του χάντμπολ» από τον ΓΓΑ Νίκο Εξαρχο, τον πρόεδρο της OXE Στέλιο Αγγελούδη και τον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Παπαδογεωργάκη.

ΝΤΟΠΙΝΓΚ: H εφημερίδα «Los Angeles Times» αποκάλυψε ότι η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια της σφυροβολίας Μελίσα Πράις βρέθηκε θετική στην απαγορευμένη ουσία THG, μετά σχετικό έλεγχο που έγινε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος των ΗΠΑ, τον περασμένο Ιούνιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή