«Ωρα μηδέν» σήμερα για Αρη

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι εξελίξεις στον Αρη είναι ραγδαίες. O ερασιτεχνικός προσέφυγε στο Πρωτοδικείο ζητώντας τον ορισμό νέας διοικούσας επιτροπής. Μάλιστα, πέτυχε να οριστεί δικάσιμος την επόμενη μέρα, όταν και θα αποφασιστεί αν θα γίνει δεκτό το αίτημά του. Εν τω μεταξύ, οι δύο μεγαλομέτοχοι (Τσαρούχας – Καραμπέρης) εξακολουθούν να κατέχουν το πακέτο των μετοχών και παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις για μεταβίβασή τους, δεν έχουν προβεί σε καμία κίνηση.

Οι οπαδοί του Αρη από την πλευρά τους συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις. Σήμερα έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καμάρα, με στόχο την ευαισθητοποίηση όλων των αρμοδίων φορέων και κυρίως των ιθυνόντων της Πολιτείας. Την ίδια στιγμή, υπάρχει και ο κίνδυνος από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπου η ΠΑΕ θα παρουσιαστεί αύριο ώστε να δώσει εξηγήσεις για τις οφειλές προς πρώην ποδοσφαιριστές, αλλά και για να αποδείξει ότι διαθέτει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Αγωνιστικά ο Ολε Σκόμποε προσπαθεί να καταρτίσει ενδεκάδα για το ματς με την Προοδευτική στον Κορυδαλλό. O Δανός τεχνικός δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Διγκόζη, A. Παπαδόπουλο, Λαζανά, τους τραυματίες Δέλλιο, Καμπάνταη, ενώ ο N. Παπαδόπουλος τον ενημέρωσε να μην τον υπολογίζει, λόγω της προσφυγής που έχει κάνει.

– Πονοκέφαλο έχει και ο Αγγελος Αναστασιάδης για τον ποδοσφαιριστή που θα έχει το ρόλο του δεύτερου αμυντικού χαφ, δίπλα στον Γιώργο Κούτση, στον αγώνα με το Αιγάλεω. O τεχνικός του ΠΑΟΚ, με δεδομένες τις απουσίες των Μάρκου, Ζαβαντία, Βαγγελή, σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Θεοδωρίδη στη συγκεκριμένη θέση. Απόντες θα είναι και οι Ουντέζε, Εγκωμίτης. Στον μεταγραφικό τομέα η απόκτηση των Μαλαδένη και Ανδράλλα αναμένεται να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα.

– Προπονήσεις με τον Ηρακλή άρχισε ο Μάγκνους Σελάντερ, παρά το γεγονός πως δεν έχει ανακοινωθεί η σχετική απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΑΕ. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Κένεντι Μπακιρτζίογλου, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στην AEK. Οσο για την υπόθεση Μίετσελ, οι άνθρωποι του «Γηραιού» είναι θετικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, αλλά υποστηρίζουν ότι δεν έχουν καμία επίσημη πρόταση στα χέρια τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή