Κρίσιμη Δευτέρα για Λάκη, AEK και… Παναθηναϊκό

Κρίσιμη Δευτέρα για Λάκη, AEK και… Παναθηναϊκό

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν έκανε… μπλόφα η AEK όταν υποσχέθηκε στον Λάκη 300 χιλ. ευρώ μετρητά για να τον κρατήσει στην ομάδα. Το απέδειξε αυτό χθες όταν κατέθεσε στο όνομά του 250 χιλ. ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, με στόχο να μπλοκάρει την προσφυγή του παίκτη και να τον κρατήσει στην ομάδα. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, η ομάδα έχει δικαίωμα να τακτοποιήσει χωρίς συνέπειες τις οφειλές της προς ένα ποδοσφαιριστή σε διάστημα δέκα ημερών από την κοινοποίηση της προσφυγής του. H προθεσμία λήγει την Παρασκευή και η AEK θεωρεί ότι μ’ αυτήν την κίνηση θα κερδίσει την υπόθεση τη Δευτέρα που θα συζητηθεί. Τα οφειλόμενα, βεβαίως, είναι πολύ περισσότερα, όμως αφορούν σε πριμ, ενοίκια, απαιτήσεις από ιδιωτικά συμφωνητικά.

Μέχρι τη Δευτέρα, πολλά θα παιχθούν στις επαφές των δύο πλευρών. Ακόμα και μετά την κατάθεση των χρημάτων, δεν θεωρείται σίγουρο ότι η AEK επιθυμεί οπωσδήποτε την παραμονή του Λάκη και εκτιμάται από ορισμένους ότι με τις κινήσεις αυτές επιδιώκει απλώς ένα συναινετικό διαζύγιο με καλύτερους οικονομικούς όρους. Ισως, λοιπόν, επιδίωξη είναι να μείνει ελεύθερος, με τη συμφωνία να παραιτηθεί των υπολοίπων απαιτήσεών του. O Παναθηναϊκός, πάντως, περιμένει χωρίς να εκβιάζει τις εξελίξεις.

– Αν και οι πρωινές δηλώσεις του ιδιοκτήτη της Καλαμαριάς, Σταύρου Παπαδόπουλου, άφηναν ανοιχτό το θέμα της μεταγραφής του Ντάβιντσον, ο 22χρονος Βραζιλιάνος έφθασε το βράδυ στην Αθήνα για να υπογράψει στην AEK. Ισως δοθεί αντάλλαγμα στην Καλαμαριά, ο Πορτουλίδης.

Παρ’ ολίγον έκπληξη

Με την «ψυχή στο στόμα» κατάφερε η «Ενωση» να προκριθεί στο κύπελλο έναντι του φιλότιμου Αγροτικού Αστέρα, με το τελικό 2-2 να διαμορφώνεται στο 91΄ με τον Λυμπερόπουλο. O Αστέρας προηγήθηκε με τον Καρατζιώτη (16΄), ισοφάρισε ο Κατσουράνης (28΄) και ο Μπεκιάρης (39΄) έκανε το 1-2 στο α΄ ημίχρονο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή