Καθοριστική συνάντηση για τον Λουκά Βύντρα

Καθοριστική συνάντηση για τον Λουκά Βύντρα

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εν αναμονή των εξελίξεων στο γηπεδικό, το θέμα που μπαίνει στην τελική του ευθεία άμεσα είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λουκά Βύντρα. Μετά την πρώτη συνάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Σάκη Σταυρόπουλο και τις επαφές που ακολούθησαν στις επόμενες μέρες με χειρισμούς του Σπύρου Λιβαθηνού, έχει επέλθει συμφωνία σχεδόν σε όλα τα βασικά σημεία και απομένουν λεπτομέρειες για να κλείσει και τυπικά αυτή η μεταγραφή. Αυτές τις λεπτομέρειες αναμένεται να συζητήσουν εκ νέου σήμερα οι ιδιοκτήτες των δύο ομάδων, στη δεύτερη και πιο καθοριστική συνάντησή τους.

Επιθυμία του κ. Σταυρόπουλου είναι να δοθεί δανεικός ως αντάλλαγμα ο Γήττας αλλά επειδή ο Γιαννιώτης μέσος δεν θέλει να φύγει από την Αθήνα, ο Παναθηναϊκός έχει αντιπροτείνει τον Χρυσάφη, τον οποίο έχει δώσει δανεικό στον ΟΦΗ. Αλλο θέμα συζήτησης θα είναι η αμεσότητα της μετακίνησης του ποδοσφαιριστή. Επειδή είναι σε ηλικία που πρέπει να παίζει και στον Παναθηναϊκό ο ανταγωνισμός δεν θα του δώσει ευκαιρίες άμεσα, αντί ο Βύντρα να μετακομίσει από τώρα στην Παιανία, ίσως μείνει μέχρι το καλοκαίρι στον Πανηλειακό, ίσως πάει δανεικός για λίγους μήνες στον ΟΦΗ. Ολα, πάντως, βρίσκονται σε καλό δρόμο και υπάρχει σιγουριά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Κοντά στο τυπικό τέλος βρίσκεται και το θέμα του Νιρέν Ντεμπά. Βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και δεν αποκλείεται σήμερα να ξεκινήσει προπονήσεις στην Παιανία, καθώς η ανακοίνωση της απόκτησής του είναι θέμα χρόνου. O Παναθηναϊκός περιμένει την οριστική απάντηση στην πρόταση που έχει κάνει για τον Γκονζάλες, ενώ δύσκολη θεωρείται η περίπτωση του Ρικαρντίνιο, για τον οποίο έχει προκύψει ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες.

– Ξεπέρασε την ίωση και προπονήθηκε ο Μπασινάς. O Σεϊταρίδης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. O Επαλέ μάλλον θα κοπεί από την αποστολή του Καμερούν στο Κόπα Αφρικα.

– Με επιστολή του στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Γιώργο Φλωρίδη ο Αργύρης Μήτσου εκφράζει την αντίθεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα «αυταρχικά μέτρα που ανακοίνωσε η αστυνομία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή