Ρονάλντο – Ιντερ: ένας… έρωτας μεγάλος

Ρονάλντο – Ιντερ: ένας… έρωτας μεγάλος

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H επιστροφή του Ρονάλντο στο «Σαν Σίρο» φαίνεται πως είναι διακαής πόθος των ανθρώπων της Ιντερ. Από το καλοκαίρι του 2002, όταν ο διεθνής Βραζιλιάνος αποχώρησε από τους «νερατζούρι» για να ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, κανένας στο Μιλάνο δεν τον ξέχασε. Ούτε φυσικά και ο ίδιος, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που εκφράζει την άποψη ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει.

Χθες, ο τεχνικός διευθυντής της Ιντερ, Μάρκο Μπράνκα, μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «Guardian», εξέφρασε για μία ακόμα φορά δημοσίως την επιθυμία της διοίκησης. «Ενδιαφερόμαστε να φέρουμε πίσω τον Ρονάλντο. Για εμάς ο συγκεκριμένος παίκτης θα είναι πάντοτε ο καλύτερος που πέρασε από την ομάδα. Υπάρχει μία πολύ μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η επιστροφή του Ρονάλντο ανοίγει το δρόμο της μεταγραφής του Κριστιάν Βιέρι. O Ιταλός στράικερ έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις, με δελεαστικότερη αυτήν της Τσέλσι. Πάντως, μέχρι στιγμής η διοίκηση ξεκαθαρίζει πως δεν θα ενδώσει. «Είναι πολύ δύσκολο να αποχωρήσει ο Βιέρι από την ομάδα. Είναι από τους καλύτερους και χρησιμότερους παίκτες στην ομάδα και δεν θα μπούμε στη διαδικασία να διαπραγματευθούμε την αποχώρησή του», είπε ο Μπράνκα.

– «Πετεινός» γίνεται ο Τζιοβάνι Τραπατόνι. O Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός πήρε τη μεγάλη απόφαση και αποχωρεί από τον πάγκο της «σκουάντρα ατζούρα», μετά την ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, για να αναλάβει την Τότεναμ.

Οπως αποκάλυψε χθες η ιταλική εφημερίδα Messagero, ο 64χρονος τεχνικός έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την αγγλική ομάδα, εκπρόσωπος της οποίας τον επισκέφθηκε πρόσφατα στην Ιταλία και ρύθμισαν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Επικρατέστερος αντικαταστάτης του Τραπατόνι στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Ιταλίας θα είναι ο προπονητής της Γιουβέντους, Μαρτσέλο Λίπι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή