Αμετακίνητος ο Λιάνης για τις… μετακινήσεις

Αμετακίνητος ο Λιάνης για τις… μετακινήσεις

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Λιάνης να διαφωνεί με τα μέτρα που εφαρμόζει η αστυνομία στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, όμως εμμένει στην απόφασή του για την απαγόρευση μετακίνησης των οργανωμένων οπαδών: «H απόφαση της αστυνομίας είναι να μη χορηγούνται εισιτήρια σε όλο το δεύτερο γύρο, στις φιλοξενούμενες ομάδες και στους συνδέσμους οπαδών τους. Τα σέβομαι, αλλά είναι μέτρα που εκείνη κρίνει ότι πρέπει να εφαρμοστούν. Αν, επομένως, υπάρχουν ορισμένες παρενέργειες, είμαι έτοιμος να τις συζητήσω. Γι’ αυτό αποδέχθηκα το χθεσινό αίτημα της ΕΠΑΕ να κάνουμε ένα διάλογο».

Την Τρίτη, ο κ. Λιάνης θα δώσει το «παρών» στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΑΕ, «για να δούμε ποιες είναι αυτές οι παρενέργειες και πώς μπορούν με δικές τους δεσμεύσεις, με δικές τους πλέον ευθύνες, να εγγυηθούμε την απαραίτητη ασφάλεια, που μπορεί να εξασφαλιστεί με λιγότερα μέτρα. Και βέβαια δεν μιλάω για την αλλαγή του μέτρου που έχω πάρει, αλλά για τα υπόλοιπα».

Η ΕΠΟ θα ζητήσει την άμεση απόσυρση των πρόσφατων μέτρων που έλαβε η Πολιτεία για την καταπολέμηση της βίας στο ποδόσφαιρο, με επιστολή που θα αποστείλει προς τον κ. Λιάνη και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Γιώργο Φλωρίδη. O τελευταίος, από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής όπου βρίσκεται, ξεκαθάρισε πως τα μέτρα που έχει αποφασίσει η αστυνομία θα ισχύσουν κανονικά το Σαββατοκύριακο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή