Μετέωροι οι κοινοτικοί, ΕΣΑΚΕ και EOK

Μετέωροι οι κοινοτικοί, ΕΣΑΚΕ και EOK

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H άρνηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Λιάνη, να υπογράψει την κοινή εισήγηση του ΕΣΑΚΕ και της EOK για τις αλλαγές των ξένων και των κοινοτικών παικτών, άφησε οριστικά «μετέωρους» τους τέσσερις παίκτες, Μουγιεζίνοβιτς, Μάρκοβιτς, Αλίχοτζιτς και Ούντριχ, που βρίσκονταν στον προθάλαμο του Παναθηναϊκού, του Πανιωνίου, του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.

Ο κ. Λιάνης απέρριψε την πλειοψηφική πρόταση του ΕΣΑΚΕ, ενδίδοντας στις πιέσεις του Ολυμπιακού που είχε μειοψηφήσει, αν και μ’ αυτήν τη λύση, «δέθηκαν» οριστικά και τα χέρια του Ντράγκαν Σάκοτα για τις αλλαγές που ήθελε να κάνει στους «ερυθρόλευκους».

Ερώτημα αποτελεί, πλέον, η στάση που θα τηρήσει η διοίκηση του ΕΣΑΚΕ για το αν θα ζητήσει νέα συνάντηση με τον κ. Λιάνη και τον πιέσει να υπογράψει την εισήγηση ή θα συγκαλέσει νέα γενική συνέλευση των προέδρων των KAE για να υπάρξει ομόφωνη πρόταση προς τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Πάντως, πλην των τεσσάρων ομάδων που έχουν συνάψει συμφωνίες (η υπόθεση Ούντριχ είναι ακόμα σε απόλυτη εκκρεμότητα), οι υπόλοιπες ομάδες της A1 κατηγορίας είναι αδιάφορες για τις 4 αλλαγές των ξένων και των κοινοτικών παικτών και μάλλον βολεύονται από την απόφαση του κ. Λιάνη, για να μη διαταραχθούν οι αγωνιστικές ισορροπίες, παρά τη διαφορετική ψήφο τους.

– O προγραμματισμός της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες άρχισε ήδη στην EOK με την οριστικοποίηση τριών φιλικών αγώνων στην Ιταλία και του τουρνουά «Ακρόπολις».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή