ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

KAI να θέλαμε ν’ αλλάξουμε θέμα δεν μας αφήνουνε. Το κομφούζιο στην AEK και η απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών εξακολουθούν να παραμένουν κυρίαρχα θέματα.

ΣΤΗυπόθεση Μπάγεβιτς: O Σερβοέλληνας τεχνικός, έπειτα από τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα, δήλωσε ότι έφτασε στα όριά του. Μερικές όμως ώρες αργότερα και μετά τις διαβεβαιώσεις του Στάθη -για πολλοστή φορά- αποφάσισε να το ξανασκεφτεί.

ΧΩΡΙΣ ουσιαστικά ν’ αλλάξει κάτι. Και γιατί ν’ αλλάξει; H διοίκηση της AEK είναι ευχαριστημένη με την επίθεση που δέχεται ο Μπάγεβιτς.

ΔΙΟΤΙ, αν δεν υπήρχε αυτός, τότε θα δεχόταν αυτή τις ύβρεις από τους φανατικούς, για το οικονομικό και αγωνιστικό αδιέξοδο, στο οποίο βρίσκεται η ομάδα.

ΣΤΗαπαγόρευση της μετακίνησης των οπαδών: O κ. Λιάνης κατάλαβε ότι το μέτρο δεν οδηγεί πουθενά και, επιπλέον, εγκυμονεί μεγαλύτερο κίνδυνο δημιουργίας επεισοδίων.

ΓΙ’ AYTO και θα έχει νέο κύκλο επαφών με την ΕΠΑΕ και την αστυνομία από την επόμενη εβδομάδα.

ΕΞΑΛΛΟΥ, υπήρχαν φίλοι της Λάρισας στη Δραπετσώνα, από τους οποίους προκλήθηκαν οι εκατό οπαδοί του Ολυμπιακού και εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο προπηλακίζοντας τα κορίτσια της φιλοξενούμενης.

ΦΥΣΙΚΑ όχι. Απλώς, όπως όλοι οι φανατισμένοι, δεν μπορούσαν να δεχθούν την ήττα της ομάδος τους. Και αυτό σ’ έναν αγώνα του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών!

ΚΑΙ αναρωτιέται ο απλός φίλαθλος: Δεν γνωρίζει η διοίκηση του Ολυμπιακού αυτούς τους αλήτες και να τους απαγορεύσει, όχι μόνο την είσοδο στα γήπεδα, αλλά να τους αποκηρύξει;

ΣΙΓΟΥΡΑ τους ξέρει. Ομως δεν τολμά να τους αγγίξει, όπως άλλωστε και οι διοικήσεις των άλλων ομάδων τους δικούς τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή