KAI… ΑΛΛΑ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: 11.30: Αλπικό σκι: Παγκόσμιο κύπελλο, 15.00: Δίαθλο: Παγκόσμιο κύπελλο. 20.30: Ποδόσφαιρο: Τουρνουά Εφες Πίλσεν: Κάιζερσλαουτερν – Σπαρτάκ Μόσχας, EUROSPORT. 23.30: Μπέιρα Μαρ. – Μαρίτιμο, SUΡΕRSΡΟRΤ.

ΤΕΝΙΣ: Αυξάνονται οι πιθανότητες για να αγωνιστεί στο πρώτο γκραν σλαμ της χρονιάς η Λένα Δανιηλίδου, καθώς όλα δείχνουν ότι ξεπερνάει το πρόβλημα του τραυματισμού της. Στον B΄ γύρο των προκριματικών του Οπεν της Αυστραλίας προκρίθηκαν οι K. Οικονομίδης και Βασ. Μαζαράκης. O πρώτος νίκησε 7-6, 7-5 τον Αμερικανό Αλ. Κιμ και θα παίξει με τον Ισπανό M. Λόπεθ. O Μαζαράκης επικράτησε του Ιταλού T. Τενκόνι, τον οποίο νίκησε με 6-0, 6-0 και θα αντιμετωπίσει τον Αυστριακό Βλ. Εσάουερ.

ΣΤΙΒΟΣ: Το τέλος της αθλητικής της σταδιοδρομίας ανακοίνωσε η «ασημένια» ολυμπιονίκης του 2000 και δευτεραθλήτρια κόσμου το 2001 στα 800 μ., Στέφανι Γκραφ. H 30χρονη Αυστριακή προσπαθούσε εδώ και καιρό να ανακτήσει την παλιά καλή φυσική της κατάσταση, μετά την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί το 2002. «Μόνο το 70% του εαυτού μου ήθελε να τρέξει και αυτό είναι πολύ λίγο για να έχω υψηλούς στόχους στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Γνωρίζω πλέον ότι ο αθλητισμός δεν είναι το πιο σπουδαίο πράγμα στη ζωή», έγραψε σε επιστολή της.

ΣΟΦΤΜΠΟΛ: Είκοσι αθλήτριες αποτελούν την προολυμπιακή ομάδα, η οποία θα πάρει μέρος στο προολυμπιακό τεστ (24-28/3, Ελληνικό).

ΦΟΡΜΟΥΛΑ: Και μετά το 2006 σκέπτεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Μίχαελ Σουμάχερ. «Γιατί να σταματήσω να τρέχω, εφόσον θα έχω τα απαραίτητα κίνητρα;», τόνισε ο Γερμανός, που χαρακτήρισε «αστέρες του μέλλοντος» τον Φινλανδό Ραϊκόνεν και τον Ισπανό Φερνάντο Αλόνσο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή