Ενδιαφέρον σε τρία μέτωπα

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να εδραιωθεί στην κορυφή της πρέμιερσιπ θα επιδιώξει η Μάντσεστερ, η οποία δοκιμάζεται σήμερα στην έδρα της ουραγού Γουλβς. O Φέργκιουσον θα έχει στη διάθεσή του τους Φέρντιναντ και Μπράουν, ενώ από τους απρόβλεπτους «λύκους» επιστρέφει ο Μπάτλερ.

Ικανή για το διπλό φαντάζει και η αήττητη Αρσεναλ, η οποία, ωστόσο, έχει πιο δύσκολη αποστολή, καθώς αύριο φιλοξενείται στο «Βίλα Παρκ» απ’ την Αστον Βίλα. Αντίθετα, η τρίτη της βαθμολογίας Τσέλσι αγωνίζεται αύριο στο Λονδίνο με την Μπέρμιγχαμ και δεν αναμένεται να έχει προβλήματα, παρά τις απουσίες των Πετί και Νταφ.

Στην Ισπανία η πρωτοπόρος Βαλένθια αγωνίζεται σήμερα στο Βαγιαδολίδ. Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο για τις «νυχτερίδες», παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι διανύουν άσχημη περίοδο. Εκτός έδρας δοκιμασία περιμένει και τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αντιμετωπίζει αύριο στην Ανδαλουσία την Μπέτις. Οι γηπεδούχοι αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο στα τελευταία ματς, αντίθετα με τη «βασίλισσα» η οποία περνάει κρίση.

Φινάλε του πρώτου γύρου στο καμπιονάτο. H πρωτοπόρος Ρόμα υποδέχεται αύριο την πάντα υπολογίσιμη Σαμπντόρια. H Μίλαν αγωνίζεται αύριο στο «Ριγκαμόντι» με την Μπρέσια, ενώ την ίδια μέρα η Γιουβέντους υποδέχεται τη Σιένα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή