Τελική ευθεία για Νικοπολίδη

Τελική ευθεία για Νικοπολίδη

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H περίοδος αναμονής τελείωσε και τη Δευτέρα το πρωί, το θέμα του Αντώνη Νικοπολίδη μπαίνει στην τελική του ευθεία. Από πλευράς διοίκησης, τις διαπραγματεύσεις θα αναλάβουν οι Αργύρης Μήτσου, Βέλιμιρ Ζάετς, ενώ από την πλευρά του παίκτη, παρών στο ραντεβού θα είναι ο μάνατζέρ του, N. Λυράκης. Μετά την καθυστέρηση που προέκυψε από την πρώτη φορά που αναμοχλεύθηκε το θέμα πριν από κάτι μήνες με πρωτοβουλία του Παναθηναϊκού, το κλίμα αρχίζει να ξαναζεσταίνεται και δεν αποκλείεται να βρεθεί σχετικά γρήγορα η χρυσή τομή για να ανανεώσει από τώρα το συμβόλαιό του ο Νικοπολίδης, το οποίο λήγει το καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος έχει τιμή εκκίνησης τα 600 χιλ. ευρώ για τουλάχιστον τριετές συμβόλαιο, ενώ ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει την προσφορά του από τα 400 χιλ. ευρώ. Αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά, θα τα βρουν κάπου στη μέση.

Ο Λουκάς Βύντρα ξεκίνησε από την Πέμπτη προπονήσεις στην Παιανία, αλλά δεν υπολογίζεται στα αρχικά πλάνα του Ιτζάκ Σουμ για τον αυριανό (5 μ.μ.) αγώνα με τον ΟΦΗ. Για να πάρει τις ευκαιρίες του, θα χρειαστεί να περιμένει. Την πόρτα της Παιανίας περνάει με αντίστροφη φορά ο Ξενοφών Γήττας, ο οποίος συμφώνησε να παραχωρηθεί ως δανεικός στην Καλλιθέα, με τη δέσμευση του Παναθηναϊκού ότι αν δεν τον ζητήσει πίσω το καλοκαίρι και αυτός θέλει να φύγει, θα μείνει ελεύθερος. O Επαλέ «κόπηκε» από την αποστολή του Καμερούν για το Κόπα Αφρικα και επέστρεψε στην Ελλάδα, έχει όμως ένα αιμάτωμα και μάλλον θα προφυλαχθεί από τον Σουμ. Αντίθετα, οι Μπασινάς, Γκούμας ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και θα είναι στην ενδεκάδα. Ολα δείχνουν ότι τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα λειτουργήσουν κανονικά αύριο, αλλά επειδή υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο, καλό θα είναι η προμήθεια του εισιτηρίου να γίνει έγκαιρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή