Καθε Μερα Κυριακη

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H θηλιά που σφίγγει τον λαιμό της AEK δεν έχει άλλο κενό. Μία κίνηση ακόμα, και θα την πνίξει. Το τελευταίο συμβάν με τον Ντάβιντσον, που ήρθε στην Αθήνα, υπέγραψε, παρουσιάστηκε από τη διοίκηση, έκανε δηλώσεις ότι θα βοηθήσει την ομάδα, αλλά δεν μπόρεσε να αποκτηθεί από την Καλαμαριά διότι δεν υπήρχαν λεφτά, έως το Σάββατο το βράδυ, δείχνει ανάγλυφα την κατάσταση στην ΠΑΕ.

Ασχέτως αν βρεθούν ή όχι τα χρήματα και τελικά πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, δεν πρόκειται να αλλάξει η εικόνα που παρουσιάζει αυτήν την εποχή η διοίκηση του κ. Στάθη και τα αφεντικά του στην Αγγλία. Και αυτή η εικόνα περνάει απαρατήρητη από τους οπαδούς της «Ενωσης», διότι ασχολούνται με τον Μπάγεβιτς, ο οποίος πληρώνει το… μάρμαρο.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν πρόκειται ο Πέτρος Στάθης να πάρει σοβαρά και αποτελεσματικά μέτρα, ώστε να σταματήσουν οι αποδοκιμασίες κατά του προπονητή. Είναι το… σαμάρι όπου κτυπούν οι φανατικοί, αντί να βαράνε τον… γάιδαρο.

Θα τολμούσε ο οποιοσδήποτε παράγων της διοίκησης της AEK να πάει στο γήπεδο με την κατάσταση που επικρατεί και να κάτσει στην εξέδρα, αν στον πάγκο δεν υπήρχε ο Μπάγεβιτς, αλλά ένας προπονητής που θα ήταν αποδεκτός από τους «Original»; Φυσικά όχι. Με τις ντομάτες θα τον έπαιρναν.

Αλλά τώρα υπάρχει ο Ντούσκο, στον οποίο ξεσπάνε και ξεχνούν, τα μεγάλα προβλήματα της ομάδας, τα οποία έχουν δημιουργηθεί, από τις διοικήσεις που έχουν παρελάσει τα τελευταία χρόνια. Από την εποχή που ο Δημήτρης Μελισσανίδης πούλησε την ΠΑΕ στον Μιχάλη Τροχανά κι αυτός με τη σειρά του στους Αγγλους. Μπορεί η λαίλαπα Ψωμιάδη να έστειλε την AEK στον πάτο του πηγαδιού, όμως ήδη αυτή είχε πέσει μέσα πολύ πιο νωρίς.

Το «άλλοθι Μπάγεβιτς» το εκμεταλλεύονται και οι παίκτες, που σε κάθε στραβοκλοτσιά βρίσκουν σαν δικαιολογία τις αποδοκιμασίες από την εξέδρα. Λες και τους έφταιγαν αυτές που κινδύνευσαν να αποκλειστούν από τον Αγροτικό Αστέρα…

Οσο για τους περίφημους «φίλους», που δάνεισαν την ΠΑΕ στις μεταγραφές, καλό θα ήταν να πάρουν ενεργά μέρος στη σωτηρία της AEK -αν μπορούν- και όχι να την εκμεταλλεύονται για να διαφημίζονται…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή