Ιρλανδική… κατοχή στη Μάντσεστερ Γ.

Ιρλανδική… κατοχή στη Μάντσεστερ Γ.

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας αγοράς φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Οι Ιρλανδοί μεγαλομέτοχοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζον Μαγκνιέρ και Τζέι Π. ΜακΜάνους, αγόρασαν, χθες, άλλες 3.356.944 μετοχές και αύξησαν το ποσοστό του πλειοψηφικού τους πακέτου στο 25,49%.

Οι δύο Ιρλανδοί πλήρωσαν 256 πένες τη μετοχή και πλέον χρειάζονται άλλα 4,51% για να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο των «μπέμπηδων», αφού σύμφωνα με τη νομοθεσία πρέπει να εξασφαλίσουν το 30% του μετοχικού κεφαλαίου.

Εν τω μεταξύ, αίσιο τέλος είχε η μεταγραφή του Λουί Σαχά. H διοίκηση της Φούλαμ έδωσε τη συγκατάθεσή της και ο Γάλλος θα φοράει τη φανέλα των πρωταθλητών. O 25χρονος επιθετικός υποσχέθηκε να σημειώσει πολλά γκολ, ενώ εμφανίσθηκε ανυπόμονος για να αγωνισθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μέχρι στιγμής έχει πετύχει 15 γκολ, ενώ η Φούλαμ θα πάρει 10,5 εκατ. λίρες για την παραχώρησή του.

– Υποσχέσεων συνέχεια… O Ρονάλντο πιστεύει, μετά το γκολ που σημείωσε στην Μπέτις (20), πως θα τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε το καλοκαίρι στους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης, να πετύχει 35 γκολ. «Πιστεύω πως είμαι σε καλό δρόμο για να κάνω πράξη την υπόσχεσή μου. Συνολικά έχω πετύχει 50 γκολ με Ρεάλ», δήλωσε.

Ωστόσο, τα πράγματα δυσκολεύουν για το «φαινόμενο», αφού τις επόμενες δύο αγωνιστικές, με Βιγιαρεάλ και Βαγιαδολίδ, για το πρωτάθλημα και με τη Βαλένθια για το κύπελλο, δεν θα έχει τον Ζινεντίν Ζιντάν να τον τροφοδοτεί. O Γάλλος άσος έπαθε διάταση μυών στο πόδι και θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή