Ευρωπαϊκά ταξίδια για τους μικρούς

Ευρωπαϊκά ταξίδια για τους μικρούς

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H εξασφάλιση των προνομιούχων θέσεων στους ομίλους του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της FIBA, «περνά» για τις τρεις ελληνικές ομάδες και μπορεί να επιτευχθεί από τα αποτελέσματα των εκτός έδρας αναμετρήσεών τους στη 12η αγωνιστική.

Το Μαρούσι αντιμετωπίζει στην Τσεχία τη Νίμπουρκ (19.00) χωρίς τον Ρόντρικ Μπλάκνεϊ, που θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, λόγω της θλάσης στους προσαγωγούς που υπέστη στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. O Αρης έχει «χρυσή» ευκαιρία στη Ρίγα να κερδίσει την ουραγό και αδιάφορη Σκόντο (19.30) και να διασφαλίσει τη θέση του στην προνομιούχο πρώτη τετράδα του γ΄ ομίλου, ενώ το Περιστέρι θα παίξει στην Κύπρο με αντίπαλο την AE Λεμεσού (20.00) σ’ ένα παιχνίδι που είναι ντέρμπι, δεδομένου ότι οι Κύπριοι έχουν πολλές ελπίδες πρόκρισης.

– «Αγκαλιά» με την πρόκρισή του στη φάση των «16» του ULEB Καπ μπορεί να βρεθεί ο Μακεδονικός αν νικήσει, στην Ολλανδία, την ουραγό του 5ου ομίλου, Αϊφελτάουερς (21.00).

H ομάδα της Κοζάνης στοχεύει στην κατάκτηση της 2ης θέσης και αν η Λε Μαν επικρατήσει της Μπούντουτσνοστ, απόψε στη Γαλλία, ο Μακεδονικός θα πετύχει συντομότερα τον στόχο του.

Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας υποδέχεται την Κροάσια Σπλιτ (18.00) στον προτελευταίο αγώνα της ευρωπαϊκής… αγγαρείας του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή