ΠΑΟ – Ολυμπιακός: αντίθετες πορείες

ΠΑΟ – Ολυμπιακός: αντίθετες πορείες

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τον Παναθηναϊκό, η υπεράσπιση του τίτλου άρχισε πριν από τρεις ημέρες, στο κλειστό των Πατησίων, με τη συντριπτική νίκη του επί του Αμαρουσίου, στην ίδια αγωνιστική που ο «αιώνιος» αντίπαλός του, ο Ολυμπιακός, αγωνιά για την είσοδό του στην πρώτη οκτάδα, η AEK γνώρισε την 8η ήττα της στο πρωτάθλημα.

Εκ των παραδοσιακών δυνάμεων του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός αντιλαμβάνεται ότι ο περυσινός τίτλος του μπορεί να απειληθεί από το Μαρούσι που πρέπει να αποδείξει ότι έχει μεγάλες αντοχές για να «κόψει» πρώτο το νήμα της κανονικής διάρκειας, από το σταθερότατο Περιστέρι που αρχίζει τη βαθμολογική αντεπίθεσή του στον δεύτερο γύρο, όπως συνηθίζει και από τους εκπροσώπους της Θεσσαλονίκης, Αρη και ΠΑΟΚ, εφ’ όσον καταφέρουν να νικούν και εκτός έδρας…

Ο Παναθηναϊκός, αυτήν την εποχή, «θυμίζει» και πάλι το γνωστό «τρένο» που «πάτησε» γερά στις… ράγες του και θα προλάβει να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. O Ομπράντοβιτς μπορεί να νιώθει απόλυτα δικαιωμένος για τη χρονική συνέπεια με το ραντεβού του φορμαρίσματος που είχε δώσει πριν από τρεις μήνες.

– O ΠΑΟΚ και το Περιστέρι τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού της έδρας τους για μία αγωνιστική, λόγω υβριστικών συνθημάτων των οπαδών τους στα πρόσφατα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και την AEK αντίστοιχα.

– Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής: ΠΑΟ – Μαρούσι 92-64, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 74-70, Πανιώνιος – Ηράκλειο 97-86, Περιστέρι – AEK 89-77, Απόλλων – Ιωνικός Ν.Φ. 79-74, Μακεδονικός – Ηλυσιακός 82-73, Αρης – Ηρακλής 83-79.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή