Πόρτα εξόδου το… φάρμακο

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξαφνικά, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Γιώργος Λούβαρης κάλεσε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για να του δείξει την πόρτα εξόδου! Επισήμως, από τον Ολυμπιακό ανακοινώθηκε πως αντικείμενο της συζήτησης ήταν η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ως προς το πρόσωπο του τερματοφύλακα και το μέλλον του στην ομάδα». Ανεπισήμως, πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση των πρωταθλητών εμφανίζεται δυσαρεστημένη μετά το νέο κρούσμα ποδοσφαιριστή με ψυχολογικά προβλήματα που εμφανίστηκε στην ομάδα. H αρχή έγινε με τον Αντζα και τη σκυτάλη πήρε, όπως «αποκάλυψε», ο πρώην αμυντικός των «ερυθρολεύκων» μιλώντας σε τοπικό κανάλι της Δράμας, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος φέρεται να του έχει πει πως θα ήθελε να φύγει. Μία εξέλιξη που έχει δυσανασχετήσει άπαντες στη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, απ’ το περιβάλλον του Ελευθερόπουλου τονίζεται πως ουδέποτε είχε ψυχολογικό πρόβλημα και ήταν σε θέση να αγωνιστεί την Κυριακή κατά του Ακράτητου. Κι όμως, ο Ολεγκ Προτάσοφ τον απέκλεισε από την αποστολή, με το σκεπτικό πως ήθελε να προφυλάξει τον ίδιο και την ομάδα από τις αποδοκιμασίες του κόσμου. Δεν είναι υπερβολή πως για ορισμένους στον Πειραιά ο Ελευθερόπουλος, έχει δεν έχει, πρέπει να αντιμετωπίζει ψυχολογικό πρόβλημα και επομένως είναι αναγκαίο να προστατευθεί η ομάδα, ακόμη και με την απομάκρυνσή του από το δυναμικό της, ασχέτως αν το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2005.

Στο μεταξύ, στη χθεσινή προπόνηση, πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Κριστιάν Καρεμπέ, ενώ ο Χρήστος Πατσατζόγλου έκανε ατομικό πρόγραμμα που περιελάμβανε ήπιο τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις. H αποστολή των παικτών που θα συμμετέχουν στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα κυπέλλου με την Ξάνθη, θα ανακοινωθεί σήμερα και θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», για το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης, στις 6.50 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή