ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΝΤΑΞΕΙ, η διοίκηση της AEK κρύβεται πίσω από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για να ξεσπούν επάνω του οι οπαδοί, ώστε να μην εισπράττει αυτή τη μήνι τους για το κατάντημα της ομάδος.

ΑΛΛΑ και ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν ξεκαθαρίζει την κατάσταση. Ξέρει ότι, όσες υποσχέσεις και να του δώσει ο Στάθης, δεν πρόκειται ν’ αλλάξει η συμπεριφορά των ολίγων, οι οποίοι όμως διαμορφώνουν το κλίμα.

ΕΠΙΜΕΝΕΙ, κάθε φορά που δημιουργούνται ασχήμιες εις βάρος του, να μιλάει περιφραστικά χωρίς να ανοίγει τα χαρτιά του για το τι πρόκειται ν’ αποφασίσει.

«ΔΕθα με διώξουν οι λίγοι» επαναλαμβάνει, αλλά πετάει και κάποια βόμβα, του στυλ «σε λίγες ημέρες θα μάθετε τι θα κάνω».

ΠΟΛΛΟΙ ισχυρίζονται πως περιμένει την απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, αν θα αποφασίσει να βγει μπροστά και να διεκδικήσει την ΠΑΕ.

ΑΥΤΟ όμως δεν είναι άμεση λύση, αφού το πρώην αφεντικό της AEK δηλώνει με τους… εκπροσώπους του ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, αν η ΠΑΕ δεν απαλλαγεί από την οικονομική μαύρη τρύπα.

ΣΙΓΟΥΡΑ, Μπάγεβιτς και Μελισσανίδης, που τους συνδέει φιλία πολλών ετών, τα έχουν συζητήσει και τα λένε τακτικότητα.

ΟΜΩΣ, ό,τι και να έχουν αποφασίσει, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους. Με μισόλογα του πρώτου και τις… οικονομικές διευκολύνσεις του δεύτερου δεν σώνεται η ΑΕΚ.

ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥμία κατάσταση, που όλοι στην ομάδα βλέπουν το δένδρο και χάνουν το δάσος, με αποτέλεσμα να χάνονται πολύτιμος χρόνος και βαθμοί. Διότι, αν χαθεί η τρίτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, τότε την επόμενη περίοδο, η οικονομική θέση της ΠΑΕ θα είναι πολύ χειρότερη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή