H τυφλή βία χτυπάει και το βόλεϊ

H τυφλή βία χτυπάει και το βόλεϊ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό στον αυριανό κρίσιμο αγώνα με την Μπερλίν, για το Τσάμπιονς Λιγκ του βόλεϊ, ο Μίλαν Μάρκοβιτς. O αθλητής τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι από αναπτήρα που πέταξε «ανεγκέφαλος» οπαδός των γηπεδούχων, αφού δεν υπήρχαν φίλοι του Ολυμπιακού στη «Λεωφόρο» στη συνάντηση των «ερυθρολεύκων» με τον Παναθηναϊκό. Κατά τα άλλα για τη βία στα γήπεδα, σύμφωνα με τον κ. Λιάνη, φταίει η μετακίνηση των οπαδών.

Ο παίκτης δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με την όρασή του αλλά το αγγείο που έσπασε προκάλεσε αιμάτωμα. Σήμερα ο Σέρβος έχει ένα ακόμα ραντεβού με την οφθαλμίατρό του και σε περίπτωση που το αιμάτωμα υποχωρήσει, η γιατρός θα εξετάσει τον βυθό του ματιού να δει εάν έχει προκληθεί κάποια ζημιά.

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής της A1 ανδρών: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-3, AEK – ΠΑΟΚ 0-3, Παγκράτι – Αρης 3-0, Ρέθυμνο – Εθνικός Αλεξ. 3-0, Ηρακλής – AE Νίκαια 3-0, Ορεστιάδα – EA Πατρών 3-1.

A1 γυναικών (20η): ΠΑΟ – Φιλαθλητικός 3-0, Βύρωνας – Πανελλήνιος 3-1, Αρης – Απολλώνιος 3-2, Ηρακλής Κηφισιάς – Ολυμπιακός 1-3, Μαρκόπουλο – Αίας Ευόσμου 3-0, Λάρισα – Βριλήσια 1-3.

– Σήμερα ο ΠΑΟ αντιμετωπίζει, στη Γαλλία, τη Σετ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας ανδρών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή