Στην Αϊντραχτ θα συνεχίσει ο Γιάννης Αμανατίδης – Φακέτι αντί Μοράτι στην Ιντερ

Στην Αϊντραχτ θα συνεχίσει ο Γιάννης Αμανατίδης – Φακέτι αντί Μοράτι στην Ιντερ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάτοικος Φρανκφούρτης θα δηλώνει ο Γιάννης Αμανατίδης. O Ελληνας διεθνής, ο οποίος, πριν από λίγες ημέρες έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τη Στουτγκάρδη, υπέγραψε στην Αϊντραχτ, μέχρι τον Ιούνιο του 2005.

Ωστόσο, στο συμβόλαιο του 22χρονου Ελληνα διεθνούς υπάρχει ειδικός όρος που αναφέρει πως σε περίπτωση που η Αϊντραχτ υποβιβαστεί στο τέλος της σεζόν, ο Αμανατίδης είναι ελεύθερος να ψάξει αλλού ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

«Με την προσθήκη του Αμανατίδη ο προπονητής της ομάδας μας Βίλι Ράιμαν θα έχει μία πολύ καλή επιλογή. O Ελληνας παίκτης, με την ποιότητα που διαθέτει και την πολύ καλή αγωνιστική του παρουσία, θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την παραμονή μας στην κατηγορία», τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας Χέριμπερτ Μπρουχάνγκεν.

Ενας άλλος (πρώην) πρόεδρος, ο Μάσιμο Μοράτι, εξήγησε χθες τους λόγους της αποχώρησής του, μετά οκτώ χρόνια παρουσίας, στον προεδρικό θώκο της Ιντερ. «Δεν υπάρχει κανένα δράμα. Ηταν μία απόφαση που πήρα για να κάνω ένα βήμα πιο πίσω και να μπορώ να βλέπω με διαφορετικό μάτι τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά. Τη θέση του προέδρου κατέλαβε ο Τζιακίντο Φακέτι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή