Κοντά στον ΠΑΟ ο Γκονζάλες

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοιχτό παραμένει ακόμα το παράθυρο για την απόκτηση ενός επιτελικού χαφ από τον Παναθηναϊκό και όλα δείχνουν ότι τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα θα είναι καθοριστικά. Οι πληροφορίες από την Αργεντινή και τα δημοσιεύματα των εφημερίδων εκεί επιβεβαιώνουν ότι οι «πράσινοι» πέτυχαν κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Εζεκιέλ Γκονζάλες για διετές συμβόλαιο, έναντι 1,5 εκατ. δολ. συνολικά. O ίδιος δηλώνει ότι η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι καλή και του ανοίγει νέους δρόμους στην καριέρα του, αλλά πάντα τα παζάρια της τελευταίας στιγμής «φρενάρουν» το τυπικό κλείσιμο μιας μεταγραφής. Πρόβλημα με τη Ροζάριο Σεντράλ δεν υπάρχει γιατί το συμβόλαιό του (λήγει το καλοκαίρι) περιλαμβάνει ειδικό όρο που τον αφήνει ελεύθερο να πάει σε ομάδα του εξωτερικού, χωρίς αντάλλαγμα για την ομάδα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το αργότερο μέχρι την Παρασκευή. O 23χρονος Γκονζάλες είναι «δεκάρι» και σε μικρή ηλικία πέρασε χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία από τη Φιορεντίνα.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από χθες στο Ηράκλειο, όπου σήμερα (2.30 μ.μ.) θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στη ρεβάνς της νίκης του με 1-0 από το παιχνίδι Κυπέλλου της Λεωφόρου. Παρά την αρχική διάθεση του Σουμ να κάνει αρκετές αλλαγές, δεν πρόκειται τελικά να κάνει πολλά πράγματα, γιατί το σκορ είναι «ρευστό» και δεν θέλει να ρισκάρει. Πέρα από τους… μόνιμους τραυματίες Ολιζαντέμπε, Κυργιάκο και Σεϊταρίδη, εκτός μάχης είναι οι (επίσης τραυματίες) Σανμαρτεάν και Μάριτς. Αντίθετα, ο Επαλέ αποθεραπεύθηκε και είναι στην αποστολή, ίσως και στην ενδεκάδα. Παρά τη μη συμφωνία του με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του, παρών φυσικά θα είναι και ο Νικοπολίδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή