Υπάρχει σχέδιο, όχι όμως πρόταση

Υπάρχει σχέδιο, όχι όμως πρόταση

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας μοιάζει η ιστορία να αναλάβει ο Ντέμης Νικολαΐδης την AEK, επικεφαλής ομίλου επιχειρηματιών, αλλά επειδή στην Ελλάδα ζούμε, δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να δούμε το απίστευτο φαινόμενο ενός παίκτη – προέδρου! O άσος της Ατλέτικο έκανε από τη Μαδρίτη διαψεύσεις, όχι όμως για τα σενάρια που τον θέλουν να ξεκινάει διαπραγματεύσεις για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ, αλλά μόνο για ένα δημοσίευμα που τον έφερνε να δηλώνει ότι έχουν γίνει επαφές και σύντομα θα ακολοθήσει συγκεκριμένη πρόταση στην ENIC. Με το άκουσμα της είδησης, βγήκαν στην επιφάνεια κάποια ονόματα επιχειρηματιών (Σάλλας, Σαραντίτης, Μελισσανίδης) αλλά όλοι τους διέψευσαν χθες ότι βρίσκονται πίσω από τον Ντέμη.

Το περιβάλλον του παίκτη ισχυρίζεται ότι όντως υπάρχουν 2-3 ενδιαφερόμενοι, ενώ από την πλευρά της ΠΑΕ, ο Πέτρος Στάθης επιβεβαίωσε ότι έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον, χωρίς όμως να υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι συγκεκριμένο.

Για να γίνει πραγματικότητα αυτό το απίθανο σενάριο, πρέπει να αγοράσουν οι ενδιαφερόμενοι το 72% των μετοχών της AEK που ανήκουν στην ENIC (42,5% στην αγγλική εταιρεία και το 29,5% στον κ. Στάθη) και να αναλάβουν τα τεράστια χρέη της ΠΑΕ, υπάγοντας κατ’ αρχήν την εταιρεία στις ρυθμίσεις του άρθρου 44.

Αν γίνουν όλα αυτά τα απίθανα, ο Νικολαΐδης θα είναι ο νέος πρόεδρος της AEK, ο Φερνάντο Σάντος νέος προπονητής και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τεχνικός διευθυντής, καθώς αυτή φέρεται να είναι η συμφωνία του με τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες. H προοπτική αυτή έχει διχάσει τους οπαδούς της AEK. Ορισμένοι έχουν πάρει το θέμα στην… πλάκα, κάποιοι άλλοι το βλέπουν με ενθουσιασμό!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή