Σκέψεις για οριστικό «αντίο»

Σκέψεις για οριστικό «αντίο»

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία κουβέντα είναι να σηκωθεί ο Ελευθερόπουλος και να φύγει από τον Ολυμπιακό. Μπορεί η διοίκηση να του έδειξε την πόρτα εξόδου διά στόματος Γιώργου Λούβαρη, ζητώντας του μάλιστα να βρει εδώ και τώρα άλλη ομάδα χωρίς να γίνει κουβέντα για αποζημίωση, ωστόσο ο διεθνής τερματοφύλακας έχει «βραχυκυκλώσει», αδυνατώντας να κάνει οποιαδήποτε κίνηση. H ψυχολογική του κατάσταση βρίσκεται στο ναδίρ. Κάτι που φάνηκε στη χθεσινή προπόνηση, όπου είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Ολεγκ Προτάσοφ, κατά τη διάρκεια της οποίας του εξέφρασε τη θλίψη του για τη στάση της διοίκησης απέναντί του. Πρόσθεσε δε πως έχει πολύ λίγο χρόνο στη διάθεσή του για να βρει άλλη ομάδα και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι και να φύγει τότε. Φυσικά και δεν υπάρχει περίπτωση να… καθήσει πάνω στο συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2005. Πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, είναι ένα ερώτημα για δυνατούς λύτες. Μάλιστα, επειδή είναι τέτοια η ψυχοσύνθεση του προικισμένου τερματοφύλακα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο. Οπως και το πλέον ακραίο, να σταματήσει τώρα, σε ηλικία μόλις 27 ετών, το ποδόσφαιρο!

Ολα αυτά συμβαίνουν ενώ υπάρχει στο πρόγραμμα η σημερινή ρεβάνς στην Ξάνθη για το κύπελλο Ελλάδας (5 μ.μ., Super Sport). O Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να υπερασπιστεί τη νίκη του με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι της Ριζούπολης, προκειμένου να περάσει στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Στο πλευρό των «ερυθρόλευκων» είναι η θετική παράδοση που έχουν στην Ξάνθη, καθώς σε 16 αγώνες πρωταθλήματος ή κυπέλλου, μετράνε 13 νίκες και 3 ισοπαλίες. O Ολεγκ Προτάσοφ θα προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με εκείνη που παρέταξε στον αγώνα με τον Ακράτητο. Αφησε εκτός αποστολής τον Γεωργάτο, ενώ από την αρχή προτίθεται να χρησιμοποιήσει τους Ανατολάκη, Μαυρογενίδη, αλλάζοντας παράλληλα το σύστημα, από το κλασικό 4-4-2 σε 3-5-2, έχοντας λίμπερο τον Βάλλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή