Ολυμπιακός πόθος Περέκ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι 35 ετών, αλλά η ενδεχόμενη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας κρατάει τη Μαρί Ζοζέ Περέκ στους στίβους. H Γαλλίδα τρις χρυσή ολυμπιονίκης (το 1992 στα 400 μ. και το 1996 στα 200 μ. και στα 400 μ.), εξακολουθεί να υποφέρει από τον τραυματισμό της, αλλά η επιθυμία της να τρέξει στην Αθήνα είναι μεγάλη. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Παρισιού δεν αγωνίσθηκε λόγω του τραυματισμού στο ισχιακό νεύρο και αυτός εξακολουθεί να την ενοχλεί.

Οσο πλησιάζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, τόσο αυξάνεται το ενδιαφέρον των ξένων για προετοιμασία στην Ελλάδα. Ηδη, κοινή προετοιμασία πραγματοποιούν στο Αστρος Κυνουρίας Ελληνες και Ιταλοί πρωταθλητές τού βάδην. Από τους Ιταλούς ξεχωρίζουν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Μικέλε Ντιντόνι (1995, 20.000 μ.) και Ιβάνο Μπρουνιέτι (1999, 50.000 μ.).

Παράλληλα, εθνικές αποστολές και ομάδες αθλητών από δεκάδες χώρες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ή έχουν συμφωνήσει να έλθουν στην Ελλάδα για προετοιμασία και για προσαρμογή στις συνθήκες, εν όψει των Ολυμπιακών και των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή